A VYLYAN BOGYÓLÉ MÁRKÁJÁN KERESZTÜL TÁMOGATJA A LEGFIATALABB GRAFIKUSMŰVÉSZEKET

A Vylyan keresi 2018-as bogyólé borának közönségkedvenc címkéjét is.

A Vylyan Pincészet szakegyetemek bevonásával idén már tizennegyedik alkalommal hirdette meg borcímke tervezői pályázatát.

A szakmai zsűri által kiválasztott nyertes alkotás díszíti a napokban megjelent 2018-as Bogyólé-évjárat palackjait, amely Csiby-Gindele Botond, az egri Eszterházy Károly Egyetem tervezőgrafikus-hallgatójának munkáját dicséri. A győztes terv 25.000 palackon jelenik majd meg.

Most az összes, mintegy 220 borcímke terv közül a nagyközönség szavazással választhatja ki kedvencét a Vylyan közösségi oldalán. A művészet- és borkedvelők valamennyi Bogyólé borcímke tervet egy színvonalas kiállítás keretében is megnézhetik november 8. és 20. között a TESLA Budapest kiállítótermében. A villányi pincészet birtokigazgatója, Debreczeni Mónika a kiállításmegnyitón november 7-én adja át a díjakat, köztük a közönség által legkedveltebb címke alkotójának is.

A beküldött alkotások közt az avantgárd inspirálta látványtól kezdve a népszerű letisztult és minimalista stílusirányzatig bezárólag rengeteg izgalmas műre lehet bukkanni. Az igen gazdag, összesen 220 pályaműre a Vylyan Pincészet Facebook oldalán november 3-ig lehet szavazni, ahol a szervezők 2-3 naponta megosztanak egy-egy galériát alkalmanként 25 pályamunkával. Egy galériában szereplő pályamunkára 3 napig lehet szavazni lájkkal és megosztással. A Bogyólé Pályázat 2018-as közönségdíját az nyeri, akinek a pályamunkája így a legtöbb szavazatot gyűjti össze megjelenésének első 3 napjában.

A szervezők minden galéria voksoló között egy palack 2018-as Bogyólét és egy két főre szóló meghívót sorsolnak ki a Bogyólé Borcímke Pályázat díjkiosztóval egybekötött kiállításmegnyitójára.
(onBRANDS)