ÚJ SZINTRE EMELIK AZ OKOSTELEFON DIZÁJNT

A Honor View20 limitált kiadása forradalmian új technológiákkal és a Moschino által ihletett dizájnnal érkezik Európába.

A Huawei Csoporthoz tartozó Honor bejelentette a Honor View20 limitált, Moschino kiadását Európában. A Honor az új csúcskészülék exkluzív verziójával, amelyet az ikonikus olasz divatmárka a Moschino ihletett, ezzel az egyedülálló kooperációval új fejezetet nyit az okostelefonok divattörténetében.A Honor mindig is szívesen kísérletezett a dizájnnal és bátran használ különleges színeket, a Moschino divatház pedig merész stílusáról ismert, így a két fiatalos márka tökéletesen illeszkedik egymáshoz. A kollaboráció eredménye a Honor View20 limitált kiadása két színben, amely nemcsak a legújabb technológiákkal segíti a fiatalokat a digitális világban, hanem egyedi szépséggel bír, így több mint egy okostelefon, egy feltűnően divatos kiegészítő is egyben.

„A Honor View sorozata úttörő, vezető technológiákat és kiemelkedő teljesítményt kínál annak érdekében, hogy a lehető legkiválóbb felhasználói élményt nyújtsa. A Honor View20 Moschino kiadás egy merész kollaboráció eredménye, amely forradalmasítja a fiatalabb felhasználók divatélményeit világszerte. Nagy öröm a Honor számára, hogy olyan divatmárkával működhet együtt, amelynek az innovációit és extravagáns stílusát az egész világ elismeri.” – mondta George Zhao, a Honor elnöke.

A limitált kiadás fantomkék és fantomvörös színeit gyakran használja a Moschino divatház, a színek számos 2019-es tavasz-nyári kollekció bemutatóján is feltűntek már. A különleges készülék mellett különleges kiegészítők – dombornyomott telefontok és kézitáskák – is részei az exkluzív, Moschino-ihletésű Honor kollekciónak.

A Honor View20 széria az okostelefon divat forradalmasítása mellett a kamerát is új szintre emeli.

A mesterséges intelligencia által támogatott 48MP-es hátlapi kamera lenyűgöző képminőséget és részletességet biztosít még akkor is, ha a felhasználó belenagyít a felvételekbe. A felhasználók ennek eredményeképp páratlan fotóminőséget, illetve részletességet tapasztalnak majd meg, ami felveszi a versenyt az SLR kamerákkal. A Honor View20-szal akár stúdióminőségű divatfotók is készíthetők és a legújabb kameratechnológiák segítségével a kevésbé hozzáértő felhasználók is lenyűgöző képeket készíthetnek.

A Honor View20 Moschino verzió 8+256 GB tárhellyel az év első negyedévében érkezik Magyarországra.
( onBRANDS )