“ANNYIRA IZGATOTT VAGYOK”

Az évek során NICKI MINAJ következetesen történelmet teremtett és hatással volt a popkultúra minden szegletére.

A NICKI MINAJ turné február 21-én kezdődik Németországban, Münchenben és

összesen 22 várost érint Európában.

BUDAPEST
2019. február 25. 19:30 óra
Papp László Budapest Sportaréna

JEGYEK ITT

A világhíres hiphop ikon, NICKI MINAJ újabb részleteket jelentett be a már régóta tervezett világturnéjáról.

MINAJ úgy döntött, hogy egy új kreatív ötlettel áll elő, amely rajongóinak egy teljesen magával ragadó fejedelmi élményt nyújt. A turnéhoz csatlakozik Future helyett a chicagói rapper JUICE WRLD, akinek ez az éve egy igazi áttörést jelentett a Goodbye & Good Riddance című első platina albumával, valamint az “All Girls Are The Same” és a “Lucid Dreams” című többszörös platina kislemezekkel.

“Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is.” – lelkesedett MINAJ. Jamie King-el, a kreatív igazgatómmal együtt alaposan kidolgoztuk a legizgalmasabb, legegyedülállóbb, és legemlékezetesebb műremeket, hogy megoszthassam a csodálatos rajongóimmal. Imádom Juice Wrld zenéjét és nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozik hozzám a koncert turnéra.”

Az évek során NICKI MINAJ következetesen történelmet teremtett és hatással volt a popkultúra minden szegletére. MINAJ 2018-ban adta ki a Queen című platina albumát, és az első olyan női előadó lett, aki 100 alkalommal jelent meg a ‘Billboard Hot 100’ amerikai slágerlistán.

THE NICKI WRLD TOUR KOOPRODUKCIÓBAN A JUICE WRLD-EL
EURÓPAI TURNÉ DÁTUMOK 2019

DÁTUM VÁROS, ORSZÁG HELYSZÍN
21-Feb Munich, Germany Olympiahalle
22-Feb Bratislava, Slovakia Ondrej Nepela Arena
24-Feb Lodz, Poland Atlas Arena

25-Feb Budapest, Hungary Budapest Sportaréna

28-Feb Berlin, Germany Mercedes Benz Arena
1-Mar Copenhagen, Denmark Royal Arena
3-Mar Oslo, Norway Spektrum
4-Mar Stockholm, Sweden Ericsson Globe
6-Mar Brussels, Belgium Palais 12
7-Mar Paris, France AccorHotels Arena
9-Mar Bordeaux, France Metropole Arena
11-Mar London, UK The O2
14-Mar Birmingham, UK Arena Birmingham
15-Mar Dublin, Ireland 3Arena
17-Mar Glasgow, UK SSE Hydro
18-Mar Manchester, UK Manchester Arena
20-Mar Esch-sur-Alzette, Luxembourg Rockhal
22-Mar Frankfurt, Germany Festhalle
23-Mar Cologne, Germany Lanxess Arena
25-Mar Amsterdam, Holland Ziggo Dome
27-Mar Zurich, Switzerland Hallenstadion
28-Mar Geneva, Switzerland Arena Geneva

Nicki Minaj amerikai rapper, énekes, dalszerző és színésznő

1982-ben született trinidadi szülők gyermekeként. Ötéves koráig Trinidadon éltek nagyanyjával, ekkor Queensbe költöztek (New York),egyes források Queenst adják meg születési helyéül, míg mások Trinidadot. Apja alkoholista és kábítószeres volt, és egyszer felgyújtotta a házukat, hogy megölje a feleségét. Minaj az Elizabeth Blackwell középiskolába járt, majd a LaGuardia High Schoolban érettségizett. A LaGuardia zenei és előadóművészeti jellegű iskolában Minaj dráma tagozatra járt. Egy időben a bronxi Red Lobster étteremben dolgozott.

Minaj néhány mixtape-t készített, és szerepelt az XXL magazinban. 2008-ban az év női előadója lett az Underground Music Awards díjkiosztón. Több, már befutott előadó, köztük Mariah Carey, Ludacris, Usher, Christina Aguilera, Kanye West dalában is vendégszerepelt. 2009 áprilisában jelent meg Beam Me Up Scotty című mixtape-je, ami pozitív fogadtatásban részesült a BET és az MTV részéről. 2009 augusztusában Minaj leszerződött a Young Money Entertainmenthez.

Első albuma, a Pink Friday 2010. november 23-án jelent meg. Erről egy dal, a Massive Attack már áprilisban megjelent. Augusztusban jelent meg az album első hivatalos kislemeze, a Your Love, ami a 14. helyet érte el a Billboard Hot 100, a 7.-et a Hot R&B/Hip-Hop Songs és az elsőt a Rap Songs slágerlistán. Ezzel 2002 óta ő az első női rapper, aki szólószámmal kerül a lista élére.2010 októberében ő lett az első női rapper, akinek hét dala szerepelt a Billboard Hot 100-on.

JEGYEK ITT

(onBRANDS)