ÖRDÖG NÓRA VEZETI AZ OSCAR-GÁLA KÖZVETÍTÉST

Itthon a vörösszőnyeges bevonulással egyidőben indul az élő közvetítés a Moziverzumon.

Épphogy elstartol február 17-én a Moziverzum, néhány nappal később óriási meglepetés várja a nézőket a képernyők előtt. Idén a TV2 Csoport prémium filmcsatornája hozza el a hazai filmrajongóknak az Oscar-gálát, az élő közvetítés háziasszonya Ördög Nóra lesz.

A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 24-én, vasárnap éjjel 02:00-tól szurkolhatjuk végig, de a vörösszőnyeges bejelentkezés már 00:30-tól kezdetét veszi.

A műsor ideje alatt folyamatosan érkeznek majd a stúdióba Ördög Nórához a vendégek. Így például Balázs Ádám, a Testről és lélekről – a film tavasszal a TV2 Csoport műsorán is látható lesz – és az Oscar-díjas Mindenki című filmek zeneszerzője, Borbély Alexandra színésznő, Árpa Attila színész, rendező, producer, forgatókönyvíró, Tóth Barnabás, a Susotázs című film rendezője és Sármán Nóra divattervező is. A stúdióban az Oscar-gála hazai szakértője Dudás Viktor lesz.

A különleges estére a Moziverzum egy egész héten át segíti a ráhangolódást – február 18-tól jön az Oscar-díjas filmek hete.
( onBRANDS )