NŐK FÉRFIAS MUNKAKÖRBEN

Tavaszi sminkeléssel köszönti a nőket a Bridgestone.

A különleges meglepetéssel a Bridgestone célja az, hogy a munkanapnak számító nőnapot kiemelje a hétköznapok sorából azért, hogy munkatársnői ezen a napon még inkább megbecsültnek nőnek és érezhessék magukat.

A folyamatos fejlesztések okán a Bridgestone Tatabánya dolgozói létszáma tavaly közel 400 fővel bővült. A vállalatnak immár több mint 1.200 munkatársa van, köztük mintegy 140 hölgy, akiknek a létszáma az elmúlt néhány évben megnégyszereződött.

A kolléganők nemcsak az adminisztráció területén, de számos, korábban férfiasnak gondolt munkakörben is nap mint nap helytállnak.

A cégnél dolgoznak hölgyek például beszerzési, logisztikai és anyagmozgatási, illetve operátori munkakörökben is. Mi több, a női munkatársak jelentős szerepet töltenek be a minőségellenőrzés területén, ahol a digitalizált és teljesen automatizált gyártást követően az abroncsok átvizsgálását és ellenőrzését kézzel végzik. 

„Egy gyártással, ipari termeléssel foglalkozó férfias munkakörnyezetben még fontosabbak és még nagyobb szerepet játszanak a nők, mint más munkahelyeken. A hölgyek nyugodt, kiegyensúlyozott személyisége, magas empatikus képessége, kitartása, asszertivitása, jó problémamegoldó képessége és kedvessége megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a mindennapi munkavégzést. Nőnapi meglepetésünkkel kolléganőink ezen értékeit szeretnénk elismerni. Szeretnénk ezt a napot különlegessé, a megszokottól eltérővé tenni számukra, azért hogy munkájuk közben is megbecsültnek és elsősorban nőnek érezhessék magukat.” – mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

A nőnapi „tavaszi sminkelésen” a Bridgestone munkatársnői alkalmi sminkeket is kipróbálhatnak.

A kényeztetés során tanácsokat, tippeket is kapnak arról, hogyan készíthetnek maguknak otthon is professzionális sminket, akár egyszerű hétköznapra, vagy különleges alkalmakra. A váltott műszakokat is figyelembe véve a vállalat március 8-án, pénteken és március 11-én, hétfőn szervezi a rendkívüli nőnapi köszöntést, annak érdekében, hogy minél több kolléganője részt vehessen benne.
( onBRANDS )