ÚJ ÜZLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI IGAZGATÓ AZ INTRUMNÁL

Az új vezető több iparágban szerzett már átfogó tapasztalatokat.

Deszpot Károly évtizedes cégvezetői múlttal és több éves követeléskezelési tapasztalattal rendelkező szakemberként február 18-án üzletfejlesztési és értékesítési igazgató pozícióban csatlakozott az Intrum Justitia-hoz.

Deszpot Károly 1996-ban csatlakozott az Europapier AG-hez, ahol 2004 és 2007 között töltötte be a magyar leányvállalat ügyvezető igazgatói posztját. 2009 és 2015 között a német Arvato (Bertelsmann csoport tagja) magyarországi leányvállalatának, a Creditexpressnek vezetéséért felelt. A vállalat ezen időszak alatt főleg banki és telekommunikációs megbízói körben erősödött meg.

2015-ben a magyar tulajdonú és alapítású, európai lefedettségű WebEye Telematics hazai leányvállalatának ügyvezetője lett, ahol több projektet is sikerre vitt. Ezt követően a logisztikai szektorban eltöltött sikeres évek után visszatért a követeléskezelési iparágba, 2018 és 2019 között a B2Kapital igazgatóságának tagja volt. Február 18-án csatlakozott az Intrumhoz, ahol a vállalat értékesítési és üzletfejlesztési igazgatóságának tevékenységét vezeti.

„Mindenki a legjobb csapatban szeret játszani. Örülök, hogy most lehetőségem nyílt erre. Szakmabeliként mindig is mérceként tekintettem az Intrumra, és annak eredményire, valamint értékeire. Büszke vagyok, hogy a továbbiakban én is részese lehetek a cég fejlődésének. Üzletfejlesztési és értékesítési igazgatóként azon fogok dolgozni, hogy az iparágban szerzett vezetői és értékesítési tapasztalataimat kamatoztatva az Intrum továbbra is új és egyedi megoldásokat nyújtson ügyfelei számára” – mondta kinevezése kapcsán Deszpot Károly.
( onBRANDS )