ÚJ VEZETŐ A NESTLÉ HUNGÁRIA NESCAFE ÜZLETÁG ÉLÉN

Izabela Wajnert vette át a Nestlé Hungária Nescafé üzletágának irányítását.

Az új vezető 2001-ben kezdte pályafutását a vállalatnál. Lengyelországban a Food üzletág marketing részlegén dolgozott egyre fontosabb szerepkörökben.

A vállalat 2013-ban nevezte ki a Nestlé Professional üzletág Ukrajnáért és Moldáviáért felelős vezetőjének, Izabela egészen mostanáig irányította ezt a területet. Csapatával a kihívásokkal teli ukrán gazdasági környezetben ért el évről-évre kétszámjegyű forgalomnövekedést és fenntartható eredménybővülést.

A vállalat kávégép üzletág piaci pozícióját újgenerációs kávégépek bevezetésével erősítette meg, a NESCAFÉ Alegriat pedig piacvezetővé tette. A fiatal fogyasztókat innovatív termékekkel sikerült megnyernie, a HoReCa csatornában pedig a prémium szegmensben lett irányítása alatt a Boundy márka piacvezető.

Izabela kávé piachoz kötődő szakértelme, kiváló eredményekre való folyamatos törekvése garancia arra, hogy a Nescafé Magyarországon is sikeresen megőrzi, sőt tovább növeli a piaci pozícióját.

A korábbi vezető, Csete Noémi már 2019. január 1-től a társaság svájci központjában dolgozik, a Nescafé EMENA Strategic Business Managereként. A szakember 1992 óta erősíti a Nestlé csapatát. Ezen idő alatt több területen dolgozott, egyre növekvő felelősségi körökben gyarapítva tapasztalatait. Eredményközpontú munkájával nagymértékben hozzájárult a beverages kategória magyarországi fejlődéséhez.
( onBRANDS )