AZ EY AZ ÉV ADÓTANÁCSADÓJA MAGYARORSZÁGON

Az International Tax Review (ITR) adóügyi magazin a régióban és egész Európában is elismerte a vállalat szolgáltatásait. 

Az ITR szerkesztői által megítélt Európai Adóügyi Díjakkal minden évben azokat a cégeket tüntetik ki, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az adóügyi tranzakciók és a transzferár-tanácsadás területén. A döntőbe jutott vállalatok eredményeit az általuk kezelt tranzakciók értéke, komplexitása és az innovatív szakmai megvalósítás alapján értékelte a szakmai zsűri.

“Az Európai Adóügyi Díj megalapítása óta az EY folyamatos szakmai elismerésben részesül. Adótanácsadási csoportunk idén újból bizonyította, hogy világszínvonalú szolgáltatást nyújt ügyfeleinek Magyarországon.” – hangsúlyozta Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

A magyarországi Év Adótanácsadója cím mellett az ITR Közép-Kelet-Európa és Európa legjobb transzferár-tanácsadó cégének nevezte meg az EY-t. A könyvvizsgálattal, üzleti-, adó-, jogi- és tranzakciós tanácsadással foglalkozó vállalat több mint 150 országban van jelen, budapesti irodájában jelenleg több mint hatszázan dolgoznak.
( onBRANDS )