MEGÉRKEZETT AZ ÚJ PÖTTYÖS

A Pöttyös, több mint ötven éve van jelen Magyarországon.

Ezalatt a fél évszázad alatt minden a jóízű túródesszertek körül forgott. Most eljött az ideje, hogy az utánozhatatlan Pöttyös ízélményt már iható formában is megtapasztalhatjuk. Magyarország egyik legkedveltebb márkájának első itala, a Pöttyös Kakaós Tej – a finom kakaó és a tápláló tej kombinációja – április végétől vásárolható meg az üzletekben.

Az emberiség gasztrokultúrája örökre megváltozott, mikor 5300 évvel ezelőtt az ecuadori esőerdőkben felfedezték a kakaóbabot. A finom kakaó, amit ma egyszerűen kiemelünk a hűtőből, kezdetben ritka kincs volt. Az ókorban az istenek italának tartották, az egyes vallási szertartások alkalmával pedig kizárólag férfiak fogyaszthatták. Kolumbusz Kristóf luxuscikként hozta Európába, Richelieu bíboros pedig állítólag orvosságként itta a csábító nedűt.

Mi magyarok nagy kakaórajongó ország vagyunk, a Pöttyös Kakaós Tejjel pedig ezentúl bármikor és bárhol élvezhetjük az ellenálhatatlanul finom kakaós ízvilágot. A Túró Rudik, a Guruk és a Tejsütik után itt az első Pöttyös ital, a krémesen lágy és selymesen finom kakaós tej. A Pöttyös újragondolta az ikonikus reggeli italt, és megalkotta a tej és a kakaó utánozhatatlan kombinációját, amely a benne lévő kalciumnak és fehérjének köszönhetően éppen annyira tápláló, mint amennyire finom. A praktikus 200ml-s szívószálas vagy 300 ml-s a visszazárható palackos csomagolásnak köszönhetően ezentúl bárhová magunkkal vihetjük.
( onBRANDS )