A SPRINGFIELD BEMUTATJA AZ ELSŐ R[ECO]NSIDER PARFÜMJÉT

Természetes eljárásokkal készült a divatmárka parfümkollekciója, amely az összetételtől kezdve a csomagolásig teljesen lebomló.

www.pentagrafic.com - Imagen digital

A Springfeld a fenntartható környezetvédelem iránti elkötelezettségét mutatja meg a R[ECO]NSIDER kollekcióban, amelyet a 19/20-as őszi-téli időszakban egy parfümmel bővít. A bevezetésre augusztusban kerül sor 13 országban, köztük Magyarországon, Spanyolországban, Portugáliában, Oroszországban és Mexikóban.

Az új R[ECO]NSIDER limitált kiadású parfüm egy környezetbarát, unisex illat. Természetes eljárásokkal készült, összetevői és formulája 99,7 százalékban lebomlóak, állatkísérlet-mentes, üvege pedig 100 százalékban újrahasznosítható. A csomagolása ökológiai forrásból származó szerves papírhulladék, amelyet a Forest Stewardship Council szervezet pecsétje igazol. Az újrahasznosított üvegből készült palackon pedig címke és csavarós pumpa található, amely segíti a könnyű szétszerelést a teljes újrahasznosíthatóság érdekében.

A természetesség és a fiatalság jegyében készült R[ECO]NSIDER LIMITED EDITION parfüm az olaszországi citrusfélék és menta illatát idézi elsődleges jegyeiben. A másodlagosakban levendula és a frissesség jelenik meg szerecsendióba és rózsaborsba csomagolva. Végül az illat személyiségét a fás alap adja borostyánnal és mohával, hogy egy tökéletesen természetes illat maradjon a bőrön.

A RECO]NSIDER LIMITED EDITION friss, citrusos parfümként közelebb hozza a megóvásra szoruló természetet, a szakértők pedig olyan aromát alkottak, mely illeszkedik a jobb jövőért tett környezettudatos vállalásukhoz.
( onBRANDS )