A LIDL AUSTRIA ELINDÍTJA SAJÁT MOBILTELEFON-MÁRKÁJÁT

A "Lidl Connect" négy előre fizetett kártyás tarifával kezdődik.

A Lidl a versenytárs Hoferrel megegyező, saját mobiltelefon-márkát hoz a piacra. Július 1-én elindul a “Lidl Connect”. Négy díjszabás lesz elérhető. A legolcsóbb “Tarifpaket L” csomagban 1000 szabad perc, 1000 SMS és 8 GB adatmennyiség lesz havonta 7,90 eurótól. – számol be a leadersnet.at

“A Lidl Connect pontosan megfelel a márka ígéretének. Mindig alacsony árú, mindig egyszerű és kiváló minőségű. Célunk a legjobb ár-érték arány a mobiltelefon-piacon rejtett költségek és kötelezettség nélkül.” – mondja Christian Schug, a Lidl Austria igazgatóságának elnöke.

A Lidl Connect három hálózaton fut. “Büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozunk a Lidl-el abban, hogy részese lehetünk Ausztria legizgalmasabb mobiltelefon-elindításának. Az érzékenyen alacsony árak és Ausztria legerősebb hálózata a Lidl Connect átalakítja az osztrák mobiltelefon-diszkontpiacot.” – magyarázza Drei-CCO Rudolf Schrefl.

A SIM kártyákat közvetlenül több mint 240 Lidl üzletből lehet megvásárolni.

A regisztráció online módon a lidl-connect.at-n keresztül történik. A telefonszámot az összes ügyfél ingyen viheti át a Lidl Connect-re történő váltással, nincs aktiválási, vagy szerződési díj.
( onBRANDS )