KEDDEN UTCAKARNEVÁLLAL RAJTOL AZ EFOTT

CARAMEL idén először jelenik meg a fesztivál életében.

Július 9-15. között bő 200 fellépővel és az eddigi egyik legerősebb headliner listával zajlik az EFOTT.

A Velencei-tó partján ott lesz idén Rita Ora, Gianluca Vacchi, a Scooter, a Brooklyn Bounce, Borgore és Tujamo, de a közönségkedvenc magyar zenekarok között sem igen találunk olyat, aki ne tenné tiszteletét a – nem csak – egyetemisták fesztiválján.

Tankcsapda, Halott Pénz, Wellhello, Majka, Kowalsky meg a Vega, Brains, Follow The Flow, USNK, Punnany Massif, Szabó Balázs Bandája, Anna & the Barbies, Irie Maffia, Péterfy Bori & The Love Band, Belga, ByeAlex és a Slepp, Necc Party… és még sokan mások, akik az idei EFOTT 13 zenei helyszínén megfordulnak.

“A zenésztársaktól folyamatosan hallani, hogy az EFOTT-on milyen jó a hangulat és milyen szuper a közönség. Mi nem számítottunk arra, hogy egyszer majd minket is felkérnek a szervezők, de nagy öröm ez számunkra. Kiemelten készülünk is rá, mind hangzásban, mind látványban igyekszünk odatenni magunkat. Talán olyan ember nincs is, aki ne ismerné az EFOTT-ot, számomra pedig a 2019-es év egyik legkülönlegesebb fellépésének ígérkezik. Egy fesztiválon szerintem többet tesznek a fiatalok is, hogy jól érezzék magukat – én pedig imádom, ha velem együtt éneklik az érzelmesebb dalokat. Mindenképpen szeretném átérezni a „csak szabadon” mottót, ezért nem csak a koncert erejéig maradok. Ezzel kapcsolatban egyébként is jó tapasztalataim vannak: ezek a mai fiatalok nagyon kulturáltan viselkednek, tapintatosak szoktak lenni és hagynak szórakozni, ha magánemberként veszek részt egy-egy buliban.”– árulta el Caramel.

Caramel látványos, feszes műsorra készül, és a legnagyobb fejtörést az okozta neki, hogy 100-120 dalából megtalálja azt a húszat, amivel feledhetetlen élményt nyújthat a Velencei-tó partján:

A keddi nyitónapon a hetijegyeseket egy zászlóparádéval és utcakarnevállal emelik be a fesztiválhangulatba – ekkor zenészek járják körbe a területet, az efottózókat egy óriási tábortűzhöz trombitálva.

Ott a Follow The Flow énekese, Szakács Gergő várja őket baráti hangulatú, egy szál gitáros akusztik koncerttel. Mindezt másnap egy giccspartyval tetézik. A különleges zenei ötletek egyébként egészen az utolsó napig fellelhetők lesznek a 2019-es EFOTT-on, amikoris az EFOTT SPECIAL X Vasovski Symphonic úszik majd a rivaldafényben, Király Viktor, Kollányi Zsuzsi, Nági, Szakács Gergő és Szivák Zsolt közreműködésével.
( onBRANDS )