ÚJ VEZÉRIGAZGATÓJA LESZ A KPMG MAGYARORSZÁGI IRODÁJÁNAK

Robert Stöllinger december végéig segíti az átmenetet és támogatja az új vezetők munkáját.

16 év után lesz új vezérigazgatója a KPMG magyarországi irodájának.

Október 1-én Robert Stöllingertől Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője veszi át a cég irányítását vezető partneri pozícióban. Beer Gábor, a cég adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős partnere lesz az üzleti tanácsadási részleg vezetője, aki a helyettes vezető partneri pozíciót is betölti majd.

Robert Stöllinger, a KPMG Magyarország visszavonuló vezérigazgatója:
„1992-ben csatlakoztam a KPMG-hez, és 2003 óta vezettem a céget. A 2003-ban még 380 fős KPMG Magyarország 1300 fős nagyvállalattá fejlődött, amely a magyar gazdaság szinte minden jelentős szereplőjének nyújt szolgáltatásokat. Közben 2014-ig irányítottam az audit részleget is, 2016-tól pedig átvettem a tanácsadó részleg vezetését. Ez idő alatt Magyarországon a KPMG lett a legnagyobb szereplő a Big 4 cégek közül, és mostanra Budapest ad otthont a Digital Audit Centernek (DAC), egy globális szolgáltató központnak (KGSH) és a KPMG globális sporttanácsadási részlegének. Ezek mindegyike egyedülálló a KPMG globális hálózatában. Életem felét ennél a cégnél töltöttem és az elköszönés felé tartva is úgy érzem, szinte minden percét élveztem. Kiváltság volt a KPMG-nél dolgozni. Fantasztikus lehetőségek és kemény kihívások jellemezték az itt töltött éveket, miközben több, globális szinten is egyedülálló innovációt valósítottunk meg kiváló munkatársaink segítségével. Vezetőként az ember könnyen abba a hibába esik, hogy pótolhatatlannak érzi magát, de nekem egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy a rátermett utódok itt vannak házon belül, nyugodtan bízom Rezsőre és Gáborra a cégvezetést. Nekik és minden ügyfelünknek köszönöm a közös munkát és kívánom, hogy a jövőben is lássuk meg egymásban az értéket.”

Rózsai Rezső, a KPMG Magyarország új vezérigazgatója:
„1997-ben pályakezdőként érkeztem a KPMG Hungária Kft-hez, 2008-ban választottak audit partnerré, és 2014 óta vezetem az üzletágat. A folytonosság jegyében ezt a feladatot vezérigazgatói kinevezésem után is én látom el. Az elmúlt 10 évben az ország meghatározó nagyvállalatainak könyvvizsgálatát vezethettem, emellett egyetemi vendégelőadóként igyekeztem a tudásomat és tapasztalataimat a jövő gazdasági szakembereinek is átadni. Egy sikeres céget veszek át Roberttől, és minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy tovább növeljük a cég iránti bizalmat ügyfeleink körében. Auditorként megtanultam, hogy a bizalom a sikeres üzleti kapcsolatok alapja, és cégvezetőként is ezt fogom szem előtt tartani.”

Beer Gábor, a KPMG Magyarország tanácsadási részlegének új vezetője:
„1999 óta foglalkozom adótanácsadással, 2000-ben csatlakoztam a KPMG-hez, és 2014 óta vagyok a KPMG Magyarország adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős vezető partnere. Az elmúlt években megújult az Advisory tevékenysége és a kor kihívásainak megfelelően rugalmassá vált a munkaszervezet. Az elmúlt időszakban nap, mint nap látom, hogy a csapat kiváló munkát végez. A cégben meglévő sokféle tudást fogom bátran és még jobban integrálni, mert ez vezet el oda, hogy a legfontosabb ügyekben az élen járjunk.”
( onBRANDS )