A HASHTAG SZÜLINAPJA

Ezek a legviccesebb hashtagek a Twitteren.

Ha valami érdekesség történik a világon, az emberek a közösségi médiában azonnal be akarnak számolni róla. Nem véletlen, hogy lassan már minden tevékenységre, vagy érzésre találunk egy hashtaget, a httpool gyűjtése szerint természetesen a humor az egyik legnépszerűbb téma!

A Twitteren pont 11 éve született az első #hashtag karakter.

Ennek apropóján bemutatjuk a legnépszerűbb és legviccesebb örökzöld hashtageket:

#BadStockPhotosOfMyJob
A jellemzően magazin illusztrációként használt stock fotók a nevetés véget nem érő forrásai – nem csoda, hogy a #BadStockPhotosOfMyJob hashtag eszméletlen népszerű a Twitteren. A hashtag alatt felhasználók a munkájukról készült illusztrációs fotókat kommentálják. Na jó, szedik ízekre.

#YouHadOneJob
Vagyis “Volt egy munkád”  ..amit illett volna jól elvégezni, tehetnénk hozzá. A #YouHadOneJob hashtag alatt olyan képeket és videókat találunk, amit pl. egy elrontott kivitelezés, egy alkalmatlan ügyfélszolgálat, vagy akár az emberek saját ostobasága hívott életre, és amelyről sokan úgy érzik, meg kell osztaniuk az egész világgal.

#WeddingFails
Az esküvő napja – az esküvői párnak ez élete napja, amire megterveztek mindent a legapróbb részletekig. De persze mindig van legalább egy-két hiba, ami becsúszik; egy elrontott köszöntő beszéd, egy leeső ruha, egy hangos és ittas rokon… – ezekből született a #WeddingFails hashtag.

(ONBRAND)