Jogi tudnivalók

Az onbrands.hu Szolgáltatás elsődleges célja írások, publikációk és audiovizuális anyagok hozzáférhetővé tétele a Weboldal célközönségét, a Felhasználókat foglalkoztató témakörökben.

Felhasználónak minősül az onbrands.hu minden látogatója.

Aki az onbrands.hu oldalra belép, elfogadja annak feltételeit.

Az onbrands.hu oldalon megjelent tartalmak az onBRANDS kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

Az onbrands.hu oldalon megjelent írásokat, képeket, hanganyagokat, videókat és egyéb tartalmakat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni. Külön engedély nélkül felhasználható az oldalon megjelent anyagok első négy mondata, a szövegben belinkelve az onbrands.hu eredeti cikkoldala. Az onbrands.hu oldalon megjelent összes tartalom bármilyen felhasználása csak és kizárólag onBRANDS írásos engedélyével lehetséges.

onBRANDS fenntartja a jogot, hogy az onbrands.hu oldal bármely elemét előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

A Felhasználó regisztrációtól függetlenül feliratkozhat Hírlevél fogadására. A Hírlevél tartalmazhat reklámot is. A feliratkozás a Felhasználó valós adatait tartalmazó űrlap hiánytalan kitöltésével indul (név, e-mail cím megadása). Felhasználó a Hírlevélre történő feliratkozással a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának megfelelően kifejezetten hozzájárul ahhoz, és egyidejűleg beleegyezik, hogy Szolgáltató közvetlen üzletszerzési céllal is megkeresse az általa megadott elérhetőségein saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.

Az általa birtokolt adatokat onBRANDS harmadik fél rendelkezésére nem bocsájtja, védi és bizalmasan kezeli.

Adatai kezeléséről tájékoztatást kaphat, kérheti adatai módosítását, helyesbítését, törlését:
onbrands@onbrands.hu