ÁRAK FORRADALMA

Hasonlóan a Black Friday napjához, az eMAG weboldala éjfélkor elsötétül és az esemény első napján, a kora reggeli órákban válik újra elérhetővé.

Az eMAG kínálatában egész évben találkozhatnak a vásárlók akciókkal és kiemelt termékkategóriákkal, azonban az árak forradalmához hasonló események a régióban meglehetősen ritkák. A korábbi évek eredményei azt mutatják, hogy fogyasztói oldalról van igény az ilyen jellegű alkalmakra, ezért az eMAG online webáruháza ebben az évben is megrendezi a háromnapos Árak Forradalmát, idén szeptember 11. és 13. között. Az akár 40%-os árengedmény főként mobiltelefonokra, számítástechnikai eszközökre, szórakoztatóelektronikai cikkekre és háztartási gépekre vonatkozik, ezek mellett a webáruház több más kategóriájában is találkozhatunk majd elképesztően jó ajánlatokkal.

“Az Árak Forradalma egy igazán kivételes esemény, ugyanis a három napos időszakban a vásárlók igényeit szem előtt tartva, számos kategóriában készülünk a kiemelkedően erős kedvezményeinkkel. A tavalyi évhez hasonlóan bízunk abban, hogy akcióinkkal, illetve a nyáron bevezetett, akár 24 órán belüli eCredit áruhitellel  az oldalra látogatók hozzájuthatnak régóta vágyott termékekhez, melyekre háztól házig garanciát és díjmentes, 30 napos visszaküldést vállalunk. Emellett a vásárlóknak lehetőségük van arra is, hogy még a termék kifizetése előtt, a futár jelenlétében kicsomagolhassák és megtekinthessék a megrendelt árucikket, így teljeskörű és megbízható szolgáltatást nyújtunk.” – nyilatkozta Györke Ádám, az eMAG marketing igazgatója.
(onBRAND)