BEMUTATKOZTAK A HELL ÚJ ARCAI IS

Termékinnováció az aktív életmódhoz. Új energiaitallal rukkolt elő a márka.

Az újabb innovatív termék mellé sikeres sportolókat és közkedvelt arcokat állított a HELL, akik büszkén beszéltek az együttműködésről  a cég sajtótájékoztatóján.

“Majd holnap elmegyek futni! Holnap előveszem a biciklit! Holnaptól eljárok edzeni! Ugye ismerősen csengenek ezek a mondatok. Habár szerencsére kezd megváltozni az emberek életstílusa Magyarországon, sokszor pont a rendszeres testmozgás bevezetése az, amelyre nehezen vesszük rá magunkat, pedig ez elengedhetetlen a változáshoz. Ráadásul a rendszeres testmozgás, ami stresszcsökkentő hatással bír, javítja az életminőséget és pozitív hatással van a közérzetre is.” – ezekkel a szavakkal kezdte a sajtótájékoztatót Tóth Eszter Anna, a HELL PR igazgatója.

Az új energiaital, a HELL ENERGY Active különlegessége, hogy BCAA aminosavakat és L-karnitint tartalmaz, valamint 60%-kal kevesebb cukorral készül, a szokásos ötféle B-vitamin mellett. A citrusízű termék kampányában a gyártó arra buzdít mindenkit, hogy

kezdjünk el végre tenni magunkért, legyünk fittek, aktívak, mozogjunk minél többet.

A csütörtöki tájékoztatón bemutatkoztak a márka új arcai: Kucsera Gábor, Szabó András ’Csuti’ és Rubint Rella is elmondták, hogyan tudják beépíteni a rendszeres testedzést a mindennapjaikba az üzleti élet, a munka, a család és az iskola mellett.

“Szerettünk volna a termék mellé olyan arcokat állítani, akik hitelesek és tudnak azonosulni a branddel. Ez nagyon fontos kritérium volt számunkra, mert hiszünk abban, hogy csak így lehet sikeres egy együttműködés. Azt gondolom, sikerült megtalálnunk ezeket az embereket. Már a megkeresésünk előtt is mindannyian lelkesen fogyasztották termékeinket és külön büszkék rá, hogy egy olyan márkát képviselhetnek, amely Magyarországról indult és jelenleg a világ egyik legnagyobb energiaital gyártója.” – mondta Pantl Péter a HELL marketingigazgatója. 

A rendezvényen ott voltak a HELL influencerei is, úgy, mint Oczella Eszter, Kocsis Alexandra és GoodLike, valamint szót kaptak a HELL Racing Team tagjai is. Szőnyi Ferenc és Kunkli Tivadar motivációikról beszéltek, és arról, hogy soha nem késő elkezdeni. A kor bizony nem lehet kifogás, hogy belevágjunk a rendszeres sportolásba. Az ifjabb HRT tagok, Tassi Attila, Koncz Attila és Hegedűs László ’Hege’, pedig csak megerősíteni tudták a rendszeresség és a kitartás jelentőségét.
(onBRANDS)