ELINDULT A PORT.HU MŰSORKERESŐ CHATBOTJA

Segítségével nagyon egyszerűen tájékozódhatsz a mozik kínálatáról és azok újdonságairól.

Pár kattintással nem csak megnézhető, hogy hozzád legközelebb hol és mikor játsszák a kívánt filmet, de még az előzetesek, értékelések és a szereplők is azonnal hozzáférhetőek. A botot arra is meg lehet kérni, hogy ajánljon valami jót, mindezt Facebook Messengeren keresztül, könnyedén a mobiltelefonról.

A beszélgetést a Port.hu Facebook oldalán lehet elindítani, az üzenetküldő gomb megnyomásával, melynél semmilyen plusz programot nem kell telepíteni.

A chatbot azonnal válaszol a nap 24 órájában, bárhol és bármikor, a mobilon keresztül.

A jelenlegi Facebook Messengerbe fűzött chatbot minden okostelefonnal rendelkező felhasználónak biztosított. A mobil eszköz állandó jelenléte és könnyű használata pedig csak tovább gyorsítja a keresési folyamatot.

A kezdeti újítást a jövőben újabb innovációk követik.

A jövőben a Facebook oldal mellett a Port.hu weboldalán is elérhető lesz a chatbot, illetve a moziműsor keresés mellett további hasznos funkciókkal egészül ki a program. Ilyen többek között a tv műsorkereső és színház kereső modul, melyek segítségével már nem csak a mozi, de más szórakoztatási egység műsorkínálatából is válogathat a felhasználó.
(onBRANDS)