LG KAPSZULÁS SÖRKÉSZÍTŐ

„Csináld magad” megoldás a kézműves sörök rajongóinak.

Az LG különleges, gombnyomásra indítható kapszulás rendszere forradalmi újításként egyszerűsíti le a sörkészítés művészetét. A malátát, élesztőt, komlóolajokat és ízesítőket egyaránt tartalmazó, ötféle változatban elérhető, egyszer használatos kapszulák valamelyikének kiválasztásával és egyetlen gomb megnyomásával a felhasználó hátra is dőlhet, hiszen az LG HomeBrew az egész folyamatot automatizálja az erjesztéstől, a szénsavval való dúsításon és érlelésen át a csapolásig, sőt egészen a tisztításig. A géphez fejlesztett ingyenes alkalmazással (Android és iOS készülékekre) a felhasználók bárhonnan, bármikor nyomon követhetik a HomeBrew-ban készülő sör állapotát.

Az LG szerint a HomeBrew nem csupán hihetetlenül egyszerűvé teszi a kézműves sörkészítést, de a gépben készülő sör minőségét is magasabb szintre emeli. Az optimalizált erjesztési algoritmus ellenőrzi a fermentáció folyamatát, a garantáltan sikeres sörkészítés érdekében pedig precízen szabályozza a hőmérsékletet és a tartályban uralkodó nyomást. Az okos kapszulás rendszer a hagyományos otthoni sörkészítéssel járó tisztítási gondokat is leveszi a felhasználó válláról. A rendszer ugyanis automatikusan fertőtleníti önmagát, mégpedig csupán forró víz alkalmazásával, így a következő adag sör főzésére már tökéletesen higiénikussá válik a gép.

A HomeBrew-t a kifinomult ízlésű sörrajongókra gondolva tervezték meg,

hiszen a készülék a legkülönbözőbb stílusú sörök elkészítésére alkalmas, és minden egyes adag esetében garantálja a kitűnő minőséget. A kapszulák, ötféle ízvilágban érhetőek el: gazdagon komlózott amerikai IPA (Indian Pale Ale), aranyszínű APA (American Pale Ale), testes angol stout, belga stílusú witbier (búzasör) és száraz cseh pilseni. Az eszköz akár öt liter prémium sört képes elkészíteni a sör fajtájától függően, hozzávetőleg két hét alatt.

„Az LG HomeBrew vállalatunk több évtizednyi, a háztartási gépek és a víztisztítási technológiák terén szerzett tapasztalatának gyümölcse. Az elmúlt években az otthoni sörfőzés robbanásszerű növekedésnek indult, de még rengeteg sörkedvelő nem mert belevágni a kezdeti nehézségektől való félelem miatt – számukra lesz vonzó az LG HomeBrew.” – mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company elnöke.

A 2019-es CES látogatói január 8. és 11. között a Las Vegas Convention Center #11100-es standján tekinthetik meg az LG HomeBrew-t.
(onBRANDS)