MEDIA1 NÉVEN ÚJ HÍROLDAL INDULT

A Szalay Dániel által alapított Media1 elsősorban a magyar média világával foglalkozik.

A naponta frissülő tartalmak között a televíziók, a rádiók, a nyomtatott sajtó, az online és a mobil média legfrissebb híreiről lehet majd olvasni. A későbbiekben interjúkkal, tudósításokkal és oknyomozásokkal is találkozhatnak majd a Media1 látogatói.

A Media1 elindítását Szalay DÁNIEL egyfajta közszolgálati missziónak is tekinti.

Az onBRANDS-ek elmondta: “Hosszú vívódás után döntöttem a saját médiafelület és nem újra egy nagy kiadó mellett. Véleményem szerint a magyarországi független médianyilvánosság jelentősen beszűkült, és több olyan téma is van, amely nem kap megfelelő feldolgozást. Így most független tulajdonos-szerkesztőként a témákban, a tartalomban, akár a formai kísérletezésben is sokkal nagyobb és rugalmasabb lehetőségeim lesznek.”

Fotó: Varga Zoltán, Budapest Headshot

Szalay Dániel a Media1 alapítója és főszerkesztője több mint 20 évnyi médiatapasztalattal rendelkezik. 2015-ben közreműködésével indult el a 24.hu média rovata, aminek 2018 júliusáig, távozásáig volt újságírója. Előtte dolgozott Médiapiac.com a Marketing&Média portáloknak, illetve három éven át a Computerworld főszerkesztő-helyettese volt, de több mint tíz éven át különböző rádiócsatornák (Klubrádió, Petőfi Rádió, Kossuth Rádió) hír- és magazinműsorainak elkészítésében is részt vett szerkesztőként, riporterként, valamint az elmúlt években különböző úgynevezett custom publishing (content marketing) kiadványokat készített.
(onBRANDS)