A TIME SZERINT EZ AZ 50 LEGJOBB 2018-AS INNOVÁCIÓ

Jobbá, okosabbá és még egy kicsit szórakoztatóbbá teszik a világot.

A TIME minden évben kiemeli a legjobb találmányokat, amelyek a világot jobbá, okosabbá és még egy kicsit szórakoztatóbbá teszik. A beérkező javaslatokat kulcsfontosságú tényezők alapján értékelik, beleértve az eredetiséget, a kreativitást, a befolyást, az ambíciót és a hatékonyságot.

Az LG 4K-képes CineBeam lézerprojektora is szerepel az amerikai Time magazin 2018 legizgalmasabb technológiai újításait összefoglaló listáján. Az igazi moziélményt kínáló eszköz azért kerülhetett az illusztris felhozatalba, mert kompakt formája és könnyű hordozhatósága ellenére is képes lenyűgöző minőségű képet vetíteni.

Az első házi 4K projektor televíziókat megszégyenítő minőségben, akár 4 méteres képátlóval is képes a falra vetíteni. A hordozható projektorok között ráadásul teljesen egyedi a termék kialakítása, hiszen fogantyúja révén egy mozdulattal felkaphatjuk és bárhová magunkkal vihetjük, ráadásul a mennyezetre, a padlóra vagy falra is vetíthetünk vele. Kedvenc filmjeinket akár mobilról, vezeték nélküli csatlakoztatással is streamelhetjük a projektoron.

A lista játékok és szórakozás kategóriájában a Time többek között olyan termékeket emelt ki, mint a gyerekeket programozásra tanító varázspálca, vagy a babák helyes agyi fejlődését segítő játékcsomag, de a kifejezetten csalóknak kitalált Monopoly is sokak kedvencévé válhat.
( onBRANDS )