ÚJ SOROZATTAL INDUL A NOSALTY

A videókban nem a receptek kerülnek a fókuszba.

A Nosalty Újrakezdők sorozatának első állomása Balatonfüred, ahol a népszerű kézműves pékség marketinges pályáját elhagyó egyik tulajdonosa, Zeliska Orsi mutatkozik be.

A jubileumát ünneplő gasztroportál számos izgalmas videós tartalommal készül a 2019-es évre. Első sorozatuk, az Újrakezdők olyan emberek történeteivel ismerteti meg a Nosalty olvasóit, akik nem féltek belevágni az ismeretlenbe, feladták régi hivatásukat, és valóra váltották az álmukat: pékek, cukrászok, szakácsok, hentesek lettek.

„Az Újrakezdőkben ezúttal nem a receptek kerülnek a fókuszba, olyan karrierváltó embereket mutatunk be olvasóinknak, akik korábbi hivatásukat tekintve messze álltak a gasztronómiától (marketingesek, közgazdászok, mérnökök vagy futballisták voltak), életük új fejezetében azonban egy ehhez köthető, teljesen új foglalkozást választottak maguknak. Döntésük és friss szakmájuk mindenki számára példaértékű lehet, hiszen amellett, hogy voltak annyira bátrak, hogy egy merőben új mesterséget tanuljanak ki, új karrierjükkel és vállalkozásukkal sikeresek is lettek.” – mondta el Hering András, a Nosalty főszerkesztője.
( onBRANDS)