MUTASD A KONYHÁD, MEGMONDOM, KI VAGY!

Néhány év leforgása alatt a konyha visszanyerte jól megérdemelt központi pozícióját.

A jubileumi 10. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatunk, melyekkel korábban még soha. A szakma hazai képviselői itt mutatják be először legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára.

Március 1-3. között a Budapest Arénában egésznapos konyhatervezési tanácsadás és a sztárvendégek jóvoltából izgalmas gasztrokalandok lesznek.

Néhány év leforgása alatt a konyha visszanyerte jól megérdemelt központi pozícióját.

2018-ban megértettük, hogy a klasszikus konyha csillaga leáldozóban van, a főzés helyszíne valódi társasági zónává avanzsál, ahol öröm időt eltölteni. 2019-ben mindez fokozódik:

nem elég, ha a konyha barátságos hangulatot áraszt, tulajdonosának személyiségét is tükröznie kell,

amihez idén minden eszköz rendelkezésre áll. Az idei év egyik legmarkánsabb trendjeként szinte eltűnik a konyhabútorok felső szekrénysora, helyette festett falak, egyedi tapéták és burkolólapok jönnek a franciásan magas hátfalpanelek fölé, falilámpákkal, és nyitott réz, üveg, kő vagy akár tömör fa polcokkal. A járólap mintája karakteres, a munkafelületek változatosak, családi fotók, képek, utazásból hozott csecsebecsék formálják a teret, a székek merész kárpitokat kapnak. A színes konyhabútorok továbbra is hódítanak, az unalmas mosogatók helyett berobbannak a réz, a márvány és a beton medencék, a tavalyi rose gold egyeduralom után pedig idén az sem baj, ha különböző fémek kerülnek egymás mellé.

Bár változott a funkció, a főzésről egy pillanatig sem terelődött el a figyelem.

A technológiai fejlődés nyomán számtalan izgalmas konyhai eszköz és megoldás született, melyek nem csupán kényelmesebbé teszik a mindennapokat, tele lehetőséggel. A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a technológia fejlődése, a Konyhakiállítás látogatói elsőként vehetik szemügyre a munkapult alá rejtett indukciós főzőlapot, a meleglevegős sütőt és az távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek garmadáját.

A Konyhakiállítás színpadán sztárséfek, világutazók és bloggerek mutatják be páratlan főzőtudományukat, míg egyes standokon praktikus konyhai, tervezési fogásokat és minőségi termékeket ismerhetsz meg. A tradicionális sushikészítés titkába nem más, mint Hokama-san, a japán konyhaművészet legismertebb hazai szaktekintélye avatja be az ínyenceket, Stőhr Gréta a LifeTv vegán műsorainak háziasszonya bebizonyítja, hogy növényi étrendet követve sem kell lemondanunk kedvenc ízeinkről. Bernáth József séf, a Konyhafőnök egykori sztárja háromnapos főzőshow keretében készít ínycsiklandó ételkülönlegességeket, Jancsa Jani, a Street Kitchen burgerszakértője pedig elkészíti a világ legszaftosabb mangalicaburgerét.
( onBRANDS )