MADONNA BEMUTATJA „MEDELLÍN” CÍMŰ KLIPJÉT

Az MTV segítségével egyszerre 180 országban debütál a popdíva új dala.

Április 24-én az MTV-s Sway Calloway és a brit DJ Trevor Nelson lesz a házigazdája annak a 30 perces LIVE beszélgetésének Madonnával, ahol a popdíva „Medellín” című klipjének világpremierjére is sor kerül.

Az eseményt magyar idő szerint 22:00-kor sugározza az MTV élőben, a magyar nézőket pedig Steiner Kristóf képviseli a londoni stúdióban.

Madonna Malumával karöltve egyedülálló módon mutatja be „Medellín” című új dalát és annak videoklipjét egy világszerte közvetített MTV-s zenei rendezvényen, ahol a brit DJ Trevor Nelsonnal fog majd élőben beszélgetni az új albumáról és a transzcendens karrierje mögött álló kreatív erőkről. A rendezvény alatt ugyanúgy műholdon keresztül fogadja a kérdéseket New Yorkból Sway Callowaytől és az ottani rajongóitól, illetve a további MTV-s házigazdáktól Milánóból és São Pauloból. Az új dalban közreműködő latin szupersztár, Maluma is bekapcsolódik majd a beszélgetésbe Miamiból.

„Emlékszem, gyerekként hatalmas szótárakkal a kezemben mászkáltam a strandra. Még nem volt internet, így szóról szóra fordítottam magyarra Madonna nyolcvanasévek-beli dalait, majd bekeretezve a falamra szegeztem őket. Hosszú idő telt el azóta, hogy 5 fonttal a zsebemben megérkeztem Londonba a Drowned World turnéra, és a show után a Sohoban aludtam, egy utcaszegletben. Hihetetlen, hogy most az MTV Hungary tudósítójaként utazhatok Londonba szerelmemmel, Nimrod Dagannal, aki az izraeli MTV-nek készít majd videókat a zártkörű találkozóról.” – avat be emlékeibe Steiner Kristóf.

A 30 perces, különleges esemény az MTV digitális platformjain és csatornáin közel 180 országban debütál majd élőben. Madonna új klipjének rövid előzetese itt tekinthető meg.
( onBRANDS )