A RETRO RÁDIÓ A VIBEREN

A Viber felhasználók tagjai lesznek a Retro Rádió hivatalos Community csatornájának.

A Retro Rádió bemutatja első, ingyenes Viber matricacsomagját, amit az egyik legmeghatározóbb hanghordózó ihletett, így születtek meg Kazetta Kaziék. A retro életérzés meghatározó szimbólumaként a Retro Rádió újra életre kelti a legendás kazettát, az örökzöld matricák pedig hozzáférést biztosítanak a rádió exkluzív tartalmaihoz.

A matricacsomag a legjobb eszköz arra, hogy a felhasználók megosszák barátaikkal a klasszikus slágerek iránti imádatukat a privát beszélgetéseikben. A színes, érzelmes matricákat könnyebb megosztani, mint valaha, és egyaránt szól a diszkóláz fanatikusainak és azoknak is, akik kedvenc retro slágereiket dúdolgatják reggelente.

A modern technológia és az új kommunikációs eszközök ötvözésével a Retro Rádió egy teljesen új felületet biztosít a zene szerelmeseinek,

a matricacsomaggal a Retro Rádió új lehetőségeket biztosít arra, hogy mindenki megoszthassa barátaival kedvenc zenéit és az általa kedvelt életérzést.

Az ingyenes matricacsomag letöltésével a Viber felhasználók tagjai lesznek a Retro Rádió hivatalos Community csatornájának, ahol olyan exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá, melyeket más rádiós közösségi csatornákon nem tudnának elérni. A Retro Rádió Community-n belül a tagok első kézből kapnak információkat a legfrissebb hírekről, izgalmas szavazásokban és játékokban vehetnek részt.

A Retro Rádió matricáival a Viberezők feldobhatják a társalgást a GIF-eken, képeken, videókon és egyszerű szöveges üzeneteken túl. A matricacsomag kazettái retro és nem retro helyzetekben egyaránt használhatók.
( onBRANDS )