ÍME A JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2019 JELÖLTJEI

Kreatív tartalmak vagy megnyerő személyiség?

Mi kell ahhoz, hogy valaki emberek ezreinek véleményére legyen hatással és kik azok, akik a hazai közösségi média világát uralják? A JOY Social Media Award ezúttal is a leginspirálóbb véleményvezéreinket sorakoztatta fel kilenc különböző kategóriában, hogy az olvasókra bízza a döntést: kik lehetnek idén az év közösségi média sztárjai? Íme a vloggerek, bloggerek, YouTuberek és influencerek 2019-es névsora.

A harmadik JOY Social Media Award-on öt új kategóriában is leadhatja voksát a közönség, #példakép, #ökoharcos, #alkotó, #világjáró és a #youtubeOn is 5-5 jelölttel várja a szavazatokat.  Példaképek között olyan kiemelkedő egyéniségek kaptak helyet, akik életútjukkal, tapasztalataikkal erőt adnak és példát mutatnak mások számára. Babos Tímea, világbajnok teniszező, Kovács Patrícia színésznő, az irodalomterapeuta Szabados Ági, a betegségéből felépült modell, Szűcs Adriána és a futó Túróczi Réka közül választhatnak az olvasók ebben a kategóriában.

A magazin szívügye a környezetvédelem így nem meglepő, hogy olyan nevek is helyet kaptak a jelöltek listáján, mint Döbrösi Laura, Rimóczi Zsófia, Trokán Nóra, Puskás Peti és Steiner Kristóf, akik saját példájukon keresztül hívják fel a figyelmet többek között a fenntarthatóság fontosságára. Ők a #ökoharcos kategória jelöltjei.Trokán Nóra

Puskás Peti

Annoni Zita, Lola Patridge, a Fifty pairs of Shoes néven ismert Nagy Vivien, Sydney van den Bosch és Henry Kettner közösségi oldalaikon keresztül lenyűgöző képekkel mutatják be a világ gyönyörű tájait. De vajon melyikük nyerheti el a #világjáró kategória első helyezését?

#alkotók-ként indul a szavazáson Borzi Vivien, Cinthya Dictator, ByeAlex, Lakatos Levente, valamint az   autodidakta grafikus, Szász Zsófia. A fiatal anyukákról sem feledkezett meg a magazin, #anyavagyok kategórián belül az olvasók olyan híres szuperanyákra tehetik le voksukat, mint Csobot Adél, Kiss Ramóna, Kulcsár Edina, Nyári Dia és Szabó Zsófi.

Kulcsár Edina

Szabó Zsófi

A hazai gasztrokultúra jeles képviselői is az olvasók szavazatait várják, #gasztroarc-ként indul a voksokért Wossala Rozina, Krausz Gábor, valamint Rácz Jenő, de két cukrász is a mezőnyt erősíti, Suri Dominika, a The Bake Shop Budapest alapítója, valamint Szalai Dóri, a Chez Dodo megálmodója.

Krausz Gábor


Rácz Jenő

A jelöltek között idén is megtalálhatóak hazánk legsikeresebb beauty és fashion influencerei. #beautyfan kategóriában Hey Julie, Kárpáti Rebeka, Lukovics Tamara, Pohorelli Bettina, valamint Bencze Máté, míg a #fashionfan kategóriában Baumgartner Kata, Iszak Eszti, Nagy Réka, Palkovics Zóra, valamint Csalár Bence várja a szavazatokat.

A közösségi média sztárok díjazásából természetesen a több tízezres feliratkozó számokkal büszkélkedő youtuberek sem maradhatnak ki, a #youtubeOn kategória jelöltjei: Lina és Panni, Abosi Barni, Kovács Dóri, Csecse Attila és Nagy Benedek is várják a szavazatokat.
( onBRANDS )