A JÄGERMEISTER EGYETEMI SZINTRE EMELTE A GRÄFFITI MŰVÉSZETET

Idén 15. alkalommal rendezték meg a tavasz legnagyobb hazai egyetemi fesztiválját, a Lágymányosi Eötvös Napokat.

A Lágymányosi Eötvös Napokon idén először került megrendezésre a Jägermeister által életre hívott I. Egyetemi Gräffiti Bajnokság, amit 7 felsőoktatási intézményben hirdettek meg amatőr kategóriában a hallgatók között. A résztvevő iskolákból – DE, SOTE, BME, SZE, SZOTE, PTE, ME – 6-6 csapatnak volt lehetősége felfújni a Jägermeister tematikára épülő saját skiccet.

Az Egyetemi fordulóba jutott csapatok nyereménye fejenként egy-egy üveg  0,7 L-es új, Jägermeister Scharf, illetve csapat szinten egy 1,75 L-es pumpás Jägermeister volt, a közönség és a zsűri szavazata alapján az országos forduló nyertese a Debreceni Egyetem (névsor: Ivándel Aletta és Pataki Márk duó) lett. Nyereményük fejenként 1-1 db Balaton Sound heti bérlet volt.

A három nap alatt olyan fellépők zenéire bulizhattak a fiatalok, mint például a Hősök, Majka, Cloud 9+, PIXA vagy Peter Jabin.

László Dávid, a Jägermesiter promotion managere a project kapcsán elmondta: „Több, mint 7 éve képviselik hallgatók a Jägermeistert az ország 10 legaktívabb egyetemén. E program keretein belül sikerült idén az eddigi legkomplexebb, hallgatóknak szóló országos rendezvényünket lebonyolítani. A sok kihívás mellett változatos rajzokkal, festményekkel találkoztunk, a sorozat méltó lezárása volt a LEN-en végső győztest hirdetni!”
( onBRANDS )