ÚJ FŐSZERKESZTŐ A NOIZZ.HU ÉLÉN

Szokol Martin korábbi főszerkesztő a jövőben online termékfejlesztési vezetőként folytatja.

Május elején a Noizz.hu a korábbinál letisztultabb és még modernebb dizájnt kapott minden európai országban, ahol a médiatermék jelen van.

Június 1-jétől Forrás Dávid lett a Noizz.hu főszerkesztője.

Feladata, hogy fejlessze a Noizz.hu tartalomkínálatát, új formátumok bevezetésével és a közösségi platformok erőteljes integrálásával még közelebb hozza a Noizz.hu híreit és szórakoztató tartalmait a digitális városi generációhoz.

Forrás Dávid az elmúlt hónapokban egy civil szervezet kommunikációs tanácsadójaként dolgozott, korábban a Portfólió Csoporthoz tartozó pénzcentrum.hu újságírójaként főleg lakossági pénzügyekkel, fogyasztói kérdésekkel, oktatással és munkaerőpiaccal kapcsolatos híreket, elemzéseket írt. Ezt megelőzően a pénzügyi szektorban dolgozott, ahol üzletfejlesztéssel, marketinggel és PR-rel kapcsolatos feladatokat látott el. Mesterfokú diplomáját a madridi Instituto de Empresa (IE) egyetemen szerezte 2011-ben, alapfokú tanulmányait az International Business School pénzügy és számvitel szakán végezte.

„A Noizz médiamárka egyre kedveltebb azoknak a városi fiataloknak a körében, akiket nem csupán a trendek, az utcai divat és a menő tech termékek érdekelnek, de ennél többet szeretnének: hatást akarnak gyakorolni saját környezetükre, változást elérni társadalmi és ökológiai kérdésekben. Tudatosan akarják élni az életüket, nyitottak a figyelemfelhívó akciókra és szeretnének hangot adni véleményüknek az aktuális vitatott témákban. A Noizz szeretne lenni az a médiamárka, amely korszerű formátumokon keresztül, tartalmas hírekkel és sztorikkal a legjobban kiszolgálja a tartalomigényüket. Szerkesztőségeink nemzetközi szinten elkötelezettek eziránt. Örömömre szolgál, hogy Forrás Dávidot ebben a nagyszerű közösségben köszönthetem!” – mondta Martyna Majchrzak, a Ringier Axel Springer Media online kiadómenedzsere.
( onBRANDS )