IZGALMAS ÚJÍTÁS A JORDAN BRANDNÉL

Új dizájnfilozófia született.

Izgalmas fejlődésen megy keresztül a Jordan brand: 2018 szeptemberében megszületett a Flight Utility, a Jordan márka örökségét a jövőre és a funkcionalitásra fókuszáló tervezési szemlélettel kombináló új dizájnfilozófia, emellett a Jordan a partnerségek terén is mérföldkövet tudhat maga mögött: a PSG csapatával való együttműködéssel a foci világába is belépett.

Most pedig a brand újabb nagy dobása mutatkozik be: a „Modern” cipők sorozata és a „23 Engineered” névre hallgató ruhakollekció:

A Jordan Proto-Max 720, Jordan Proto-React és a Jordan Apex React a kosaraspályáról kilépve az utcai viseletet gazdagítja, jellegzetes Jordan stílusjegyeiket pedig a jól ismert Nike innovációk – mint az Air Max 720 vagy a Nike React – egészítik ki.

Az Air Latitude 720 a Modern cipőkollekció kifejezetten nők számára tervezett darabja. A női fogyasztók felé való nyitást a Jordan brand két feltörekvő WNBA sztárja, Asia Durr és Kia Nurse is erősíti.

A 23 Engineered ruhakollekció a profi kosarasok stílusát a legkiválóbb tervezési és gyártási eljárásokkal ötvözi, így megteremtve az utcai viselet új generációját.
( onBRANDS )