MEGALAKULT A PEOPLE GROUP

A People Group integrált független ügynökségi csoport létrejöttét Urbán Zsolt az Ügynökségek éjszakáján jelentette be.

A People Group integrált független ügynökségi csoport tervei közt a nemzetközi terjeszkedés sem elképzelhetetlen.

Már 2018 júniusában nagy változások történtek a 1080p háza táján, hiszen megérkezett egy szakmai befektető a vállalat életébe Krasimir Geurgov személyében, akivel együtt még a 2018-as évben bejelentettek további akvizíciókat: 2018 év végén a 1080p stratégiai szövetséget kötött az UP Advertising-gal, megalapították a 1080pR Solution PR ügynökséget és üzletrészt vásároltak az ArtMedia média ügynökségben.

Urbán Zsolt, a People Group vezetője kiemelte: „Az előzményeknek, az elmúlt időszaknak nem titkolt célja az volt, hogy az eltöltött idő után, megismerve egymás cégstruktúráját, működését ezt a sokszínű szakértelmet és óriási tapasztalatot egy ernyőmárka alá helyezzük. Ez az időpont most jött el. Örömmel jelenthetem be, hogy a mai napon négy cég együttműködésével és egy stratégia partnerrel megalakult a People Group.  A People Group-pal a klasszikus reklámügynökségi tevékenységtől kezdve a médiaügynökségi, digitális és PR szolgáltatásokon keresztül a kutatásig minden kommunikációs területen professzionális szolgáltatást tudunk nyújtani. Az ügynökségcsoport értékeiben az emberi tényezőt tartom a legfontosabbnak, ezért a PPL Group valódi partnerek valós problémáinak megoldásával kívánja megmutatni tudása legjavát a piacon.”

Mi a People Group?

A ma közel 70 szakemberből álló, Magyarország első valóban integrált ügynökségi csoportja, ahol az egyedi cégcsoport struktúra és munkamódszer 100%-os választ ad a mai ügyfél igényekre és a megváltozott piaci körülményekre.

A People Group partnerként tekint ügyfeleire és felelősséget kíván vállalni az üzletfelei üzleti eredményeiért, ezért partneri viszonyban kíván együtt gondolkodni és együtt dolgozni megbízóival.

A frissen alakult ügynökségcsoport minden kommunikációs területnek szakértői támogatást tud biztosítani – a teljes szolgáltatási vertikumban, avagy annak egy-egy szegmensében – olyan nagy tapasztalatú és elismert szakember csapattal, amelyek vezetői tulajdonosként és partnerként is érdekeltek a cégcsoportban.

Az ernyőmárka egy egységes magas színvonalú szolgáltatást ígér. Azon ügyfelek számára, akik a teljes szolgáltatási portfóliót igénybe veszik People Group-ként nyújt integrált kommunikációs szolgáltatásokat a cégcsoport. Ugyanakkor

az egyes entitások megtartják saját nevüket és márkájukat, tekintve, hogy a cégcsoport több ügyfele a szolgáltatási portfólió egy részét veszi csak igénybe.

A 1080p, UP Advertising, ArtMedia és 1080pR jelenlegi ügyfelei számára ezen változások semmiféle adminisztratív változással nem járnak, ugyanakkor kibővült szolgáltatási portfólió áll rendelkezésükre minden egyes piaci szituációjuk, problémájuk megoldására.

„Bár a szakmánk célja nem sokat változott az elmúlt 100 évben – üzeneteket akarunk eljuttatni a befogadóhoz-, ugyanakkor a digitális transzformáció az elmúlt 20 évben erősen átalakította az iparágunk folyamatait. Ma a digitalizációnak köszönhetően rengeteg adattal rendelkezünk. A People Group ezeket az adatokat professzionálisan elemezve, ezekre építkezve biztosít adatvezérelt stratégiát a partnereinek a szakemberei által, amelyre rá tud épülni minden kommunikációs szegmens. Számomra ugyanakkor elképzelhetetlen, hogy a digitális fejlődés eredményeinek használata mellett az emberi szaktudás, tapasztalat, hit, kreativitás ritkábban legyen jelen a hétköznapi munkában, hiszen embereknek emberekkel emberekért dolgozunk. Ezt kívánjuk képviselni a People Group-pal.” – hangsúlyozta Urbán Zsolt.

A cégcsoport tagügynökségei:

1080P Reklámügynökség, 1080pR, UP Advertising, ArtMedia
Stratégiai partner: Momentor Research & Consulting

A People Group menedzsment tagjai:

Urbán Zsolt
Molnár Zsuzsanna
Hajdú Imre
Goneth Jácint
Fülöp Szilvia

Szakmai vezetők:

Havasi Ágnes – Head of Media
Bacsa Ágnes – Head of Media
Nagyillés Amália – Creative Director
Asztalos Gergely – Creative Director
Tájnel Gábor – Head of Digital
Ádám Marianna – Client Service Director
Kovács Emese – Group Account Director
Duránszkai Gábor – Head of Research

Ügynökségek éjszakája, kerekasztal-beszélgetés a frissen létrejött People Group bázison. Itthon, vagy külföldön, menni, vagy maradni?

( onBRANDS )