JÓT TENNÉL VALAKIVEL?

5+1 tipp, hogy miként segíthetsz másokon, egyszerűen.

Sokszor tapasztaljuk, hogy valójában nem a segítőkészség hiányzik a mai társadalomból, hanem sokkal inkább egy alapvető tudás arról, hogy miként tehetünk jót másokkal anélkül, hogy a pénztárcánkba nyúlnánk.

Az év társadalmilag felelős bankja örökös díjazottjaként, a MagNet Bank összeállított 5+1 ötletet, amivel könnyedén támogathatod a szívügyed.

Télen sokan fáznak,

akik az utcán élnek, míg mások méltatlan körülmények közt, saját otthonukban dideregnek. Ha a MagNet Bank valamely fiókja útba esik, ugorj be egy ingyenes izolációs takaróért, és vidd el valakinek, aki rászorulhat. Ne feledj hozzátenni egy jó szót is, mert az gyakran ugyanúgy melegít! Az AdjMeleget! Program már hetedik éve működik sikerrel, csatlakozz Te is!

Egy fa elültetése

az egyik legfontosabb dolog, amit a jövő generációért tehetünk. Ha a MagNet Bank ügyfele vagy, mi automatikusan ültetünk Neked egy fát a MagNet Tölgyesben, az Ócsai Láperdőben. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy 2019-ben mi kaptuk Az év fenntartható bankja díjat is. Ha még nincs nálunk számlád, perceken belül megnyithatod VideoBankon itt. Akár most 🙂

Karácsonykor nem minden gyerek vágya teljesül.

Vagy mégis? A Kicsi Pakk egy céges mozgalom, amelynek célja, hogy az állami gondoskodásban élő gyerekek azt bonthassák ki a fa alatt, amire leginkább vágynak. A csatlakozó cégek vállalják, hogy munkavállalóik körében megszervezik és összefogják a kollégáik egyéni felajánlásait, akik egy listából kiválasztják és elkészítik egy-egy gyermek ajándékát. Keresd az adományozási útmutatónkat az oldalon, hogy Te is könnyedén meg tudd szervezni!

A bankod profitjából is támogathatsz társadalmi szervezeteket.

A MagNetnél rendelkezhetsz az éves nyereségünk 10%-áról egy általad választott jó ügy javára a Közösségi Adományozási Programban, és emellett nap mint nap segíthetsz egy szervezetet minden Segítő bankkártyás vásárlásoddal. Ha ügyfelünk vagy, ne hagyd veszni ezeket a lehetőségeket, hiszen ezek számodra teljesen ingyenesek!

Hasznosíts újra, amit csak tudsz!

MagNet Közösségi Házban lehetőséged van a már nem használt mobilod leadására a Passzold vissza tesó! programban, hogy a benne lévő alkatrészeket újrahasznosíthassák. Használt, de jó állapotú ruháidat szintén itt helyezheted el a Cseriti adománybolt gyűjtőládájában. Sőt, az Andrássy út 98-ban működik a Rukkola könyvcserélde is, ahol az irodalom örömét oszthatod meg másokkal.

A megtakarításaid nemcsak a Te hasznodra válhatnak.

A MagNetnél a Mentor-Szféra Plusz betét lekötésével minden erőfeszítés vagy többletköltség nélkül kedvezményesebbé teheted az általad kiválasztott hitelfelvevő (pl. családtag, barát vagy más) hiteldíját, ezzel jelentősen segítve őt. Megtakarításaid így nemcsak Neked, de az általad kiválasztott hitelezettünknek is hasznot hoznak, miközben a kedvezmény összegét a Bank állja. Válassz alternatív iskolák, naperőmű-projektek, egészségügyi célok közül, és tégy jót észrevétlenül!

( onBRANDS )