NEW YORKBAN BEMUTATTÁK JAMES BOND ÚJ OMEGA ÓRÁJÁT

A tervezési folyamatban Daniel Craig is részt vett.

57 év alatt 24 film során a James Bondot játszó színészek számos márka karóráját viselték, köztük volt a Rolex, a Breitling, a Seiko, a Pulsar és a Gruen. Azonban az elmúlt kilenc filmben az Eon Productions partnerségének köszönhetően, Pierce Brosnan-nal az 1995-ös Goldeneye-ben, Bond Omegás volt.

A Bond órák, mint például a Bond autók is, nagyon jól tükrözik a film készítésének idejét és ízlését. – írja a fortune.com.

A 25. James Bond film, a “Nincs idő meghalni”, 2020 áprilisában jelenik meg a mozikban, de az OMEGA már bemutatta a 007-ös által viselt új modellt a Seamaster 300M 007 Edition-t.

Az óra 8 100 dollárba kerül a szövet karkötővel, vagy 9 200 dollár titán karkötővel. A hátoldalon számos olyan szám látható, amely megfelel az igazi katonai órák formátumának. Az utolsó 62-es szám azt az évet képviseli, amikor az első James Bond-film elkészült.

Az Omega kiskereskedőktől 2020 februárjától lesz kapható, két hónappal az április 8.-i, “No Time to Die” megjelenése előtt.

A tervezési folyamatban való részvételről Daniel Craig azt mondta: “Olyan vintage elemeket és színeket javasoltam, amelyek különleges vonzerőt adnak az órának. A végeredmény hihetetlennek tűnik.”
( onBRANDS )