STEINER KRISTÓF ONLINE FŐZŐS MŰSORA LONDONBA LÁTOGAT

Új, négyrészes miniszéria.

A vegán chef és párja, Nimrod Dagan az Egyesült Királyság budapesti nagykövetével, Iain Lindsay-vel főznek együtt.

„19 éves korom óta imádom Londont, megszámlálhatatlanul sokszor utaztam ide, sőt egy szemeszteren át a Goldsmith egyetem hallgatója is voltam kreatív írás szakon. Lenyűgöz a sokfélesége, sokszínűsége, és inspirál emberileg, és a konyhában is, hogy ebben a kulturális és kulináris olvasztótégelyben mindennek és mindenkinek van helye.” – mondta Steiner Kristóf.

A Kristóf’s Kitchen in London epizódjaiban a vegán receptek mellett a kozmopolita nagyváros egy-egy izgalmas szegletét is megismerhetik a nézők.

„Egy évtizeddel ezelőtt még kutatni kellett, hol ehetünk igazán jókat vegánként, ma már úton-útfélen, minden pubban, bárban és étteremben van vegán kínálat, a szupermarketek polcai pedig roskadoznak a “veganizált” alapanyagoktól, legyen szó joghurtról, sajtról vagy felvágottakról. Ám közel teljes értékű, őszinte és természetes alapanyagokkal növényi ételeket készíteni még mindig nem egyezik a vegán gyorskaja térhódításával. A legendás Greenwhich piacon rögzített örömfőzéseink főszereplői nem húspótlók és műtojások, hanem hüvelyesek, leveleszöldek, gyökérzöldségek, magvak és termések, amelyekért nem kell Londonig utazni.”
( onBRANDS )