ELSŐ BUDAPESTI FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁS

Megmutatunk néhány olyan megoldást, amelyről a kiállításon saját tapasztalatokat is gyűjthet.

Helykihasználás felsőfokon

A kompakt, okos megoldások az élet minden területén megjelennek, így a fürdőszobában is. Gondolta volna, hogy egy mozdulattal “csinálhatunk” stílusos padból wc-t és bidét, ami ráadásul tárolófiókként is funkcionál?

Mini jakuzzi babáknak, gyerekeknek

A mini jakuzzi langyos vízében töltött idő a születés előtti biztonságos hónapokra emlékezteti a babát, ami így nyugalmat kölcsönöz neki, kedvező hatást gyakorolva az idegrendszerre. A babák és gyerekek számára speciálisan kialakított jakuzzik számos méretben, különböző funkciókkal érhetők el.

Vigyen új színt a fürdőjébe!

Ha vizes felületekről beszélünk, ma már nyugodtan túlléphetünk a csempe adta kereteken. Ráadásul úgy, hogy még a markáns stílusjegyekről sem kell lemondanunk, ha például az “industrial” hangulatot szeretnénk megidézni, akár a fürdőszobában, akár magában az épített zuhanyzóban is bátran alkalmazhatjuk ehhez a speciális, 100 %-ban vízálló festékeket.

Kicsi a fürdő, de sokat ad

Nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország a kis fürdőszobák hazája. Panelek, lakótelepek, sőt, új építésű lakóparkok lakásainál is sokszor a fürdő méretét csökkentik, hogy a szobák tágasabbak lehessenek. Ugyanakkor jó tudni, hogy még egy nagyon kicsi fürdőszobában sem kell nyomasztó hatást éreznünk, mert egy jól berendezett fürdőszoba minden négyzetcentimétert hasznossá tesz – ehhez láthatunk majd számos példát, olyan bútorokat, mosdókat, kádakat, zuhanyzókat, amelyek megtervezését kifejezetten a helytakarékosság inspirálta.

Hódít a fekete és a fehér

A fekete-fehér örök klasszikus, amelyeknek jó ízléssel kimért aránya egyszerre kölcsönöz a fürdőszobának eleganciát és harmóniát. A kiállításon például olyan fekete zuhanykabinokkal, és fehér csaptelepekkel is megismerkedhetnek, amelyek a maguk letisztultságával adhatnak új és kellemes hangulatot a fürdőszobánknak.

Törölközés helyett…

Ha már annyi minden modernizált, gépesített, automatizált a világban, akkor miért pont a fürdés, zuhanyzás utáni szárítkozás ne lenne az? Sokak számára a “fürdőszobában lét” legkevésbé kedvelt perceit a zuhanyból, fürdőkádból kilépés, majd a törölközés jelenti. Ezen segít a testszárító gép, amelynek egyik előnye, hogy akár a zuhanykabinba is telepíthető, vagyis így rögtön tusolás után megszáríthatjuk magunkat, anélkül, hogy el kellene hagynunk a kabint.

Óriási járólapok, csempék – hatalmas variációk

A méret a lényeg? A megszokottnál jóval nagyobb csempék és járólapok, amelyeknek alkalmazása nem csak magas esztétikai élményt nyújt, de számos praktikus tulajdonsággal is rendelkeznek.

Multifunkciós fűtés = kényelem + egészségmegőrzés

A nagyon rövid szárítási idő jóvoltából hatékonyan lép fel a baktériumok gyors felszaporodása ellen, miközben fokozza a komfortérzetünket – ezt nyújtja az a multifunkcionális fürdőszobai fűtőberendezés. A rendszer okostelefonról is vezérelhető. Az infravörös fűtött üvegajtóból származó sugárzó hő kellemes beltéri légkört biztosít, míg a fokozott melegítés igény esetén gyors hőt szavatol.

Cserélhető csap fedőlapok a bőrtől a fehér márványig

Az aranytól a fekete krómig, csiszolt vagy polírozott, egyszínű vagy kétszínű – a legkorszerűbb technológiával készült, cserélhető fedlapú csaptelepek a változatosság szabadságát biztosítják a fürdőszobában. Az egyedi erezettel, illetve mintával rendelkező fedőlapok közül olyanok közül választhatunk, mint az amerikai luxus dió furnér fedő, Dél-Tirolból származó fehér Lasa márvány, Észak-Spanyolországi fekete Nero Marquina márvány vagy az európai eredetű nappa bőr.

Lakberendezők Országos Szövetsége, a Magyar Építész Kamara, illetve a Magyar Építőművészek Szövetsége által támogatott kiállítás a fürdőszoba brandek többségét kész fürdőszobai megoldásokban és enteriőrökben mutatja meg. Így az érdeklődők nem csupán prospektusok lapozgatásával kaphatnak képet arról, hogyan nézhetne ki álmaik fürdőszobája.

A legújabb fürdőszoba-megoldások bemutatása mellett a szervezők azt is célul tűzték ki, hogy megmutassák a közönségnek, hogy az otthoni wellness többé már nem csak egy álom, luxuskivitelben: masszázsmedencék, gőzkabinok, szaunák, sószobák egyre szélesedő kínálatából alakíthatjuk saját pihenő oázisunkat, otthon vagy a nyaralónkban.

Találja meg a személyiségéhez legmegfelelőbb fürdőszoba stílust

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy egy teszt kitöltésével kiderítse, hogy melyik fürdőszoba-stílus illik hozzá a leginkább. A teszt kiértékelését a helyszínen berendezett 4 enteriőr jóvoltából testközelből élhetik át a látogatók

A szakértők, lakberendezők, a gyártók és forgalmazók a legújabb trendekkel, látványos, izgalmas programokkal, bemutatókkal, tanácsadással várják az érdeklődőket 2020. január 17-19. között Budapesten, a BOK (SYMA) csarnokban.
( onBRANDS )