AZ EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSÉNEK SZÁMOS FORMÁJA LÉTEZIK

A Prima Medica Egészség Csoport csatlakozott a "Brown Friday" programhoz.

A Ferences Rendtartomány központi alapítványa Karácsony előtt ismét meghirdette a “Brown Friday” programot és adománygyűjtést.  A „brown” szó, vagyis a „barna” a ferencesek habitusára és csuhájuk a színére utal, ez által pedig a rend által képviselt értékekre: az alázatra, az egyszerűségre és a szegénységre.

A “Brown Friday” akció humorosan, mégis egészen mély tartalommal, a keresztény értékek fényében “válaszol”az egész világon népszerű Black Friday által is generált, sokszor már lélekromboló vásárlási lázra, egyben lehetőséget ad arra, hogy ezen bárki változtasson.

A Prima Medica Egészség Csoport Magyarország egyik legrégebbi magánorvosi rendelőhálózata, mely küldetésének megfelelve igyekszik túllépni a rendelő falain, és jelen lenni az egészséges élet számos területén, hiszen a gyógyulás elsősorban nem a rendelőben történik, az csak egy állomása az egészségnek.

A Prima Medica Egészség Csoport csatlakozott a programhoz, így minden advent pénteki vizit után 1000 forintot ajánlott fel, valamint a recepciókon kint lévő apró gyűjtő perselyben ezen időszak alatt a betegek által bedobott pénzt nem saját alapítványuknak, hanem a Ferences Alapítványnak juttatták el.

A vizitekből és a perselyekből összesen 286 ezer Forint gyűlt össze, mely adományt Dr. Babai László, Prima Medica Egészség Csoport orvos igazgatója a napokban személyesen adta át Kiss Didák testvérnek, a Kuratórium elnökének.

“A Prima Medica EgészségCsoport 2019 adventjében a BrownFriday kezdeményezés által támogatta a Ferences Alapítványt. Adományuknak köszönhetően többszáz nélkülöző részesül ünnepi étkezésben határon innen és túl.” – Kiss Didák testvér, a Kuratórium elnöke.

“Büszke vagyok arra az önzetlen segítségre, mely munkatársaim, pácienseink részéről megnyilvánult. Az adventi készülődés során minden napunkban ott volt, hogy felelősséggel tartozunk és erőnkhöz mérten kötelességünk a nélkülözőkhöz odafordulni, az életüket segíteni hétköznapokban ugyanúgy, mint a karácsonyi ünnepi készülődésben.” – mondta Dr. Babai László.
( onBRANDS )