A REPUBLIC GROUP A HYUNDAI HOLDING KREATÍV LEAD ÜGYNÖKSÉGE

A Hyundai Holding Hungary év elején hirdette meg meghívásos tenderét.

A Republic Group reklámügynökség a nem kevesebb, mint 21 tagból álló országos hálózattal rendelkező autóipari vállalattal határozatlan időre szerződött.

Ördög Ibolya – marketing és kommunikációs vezető, Hyundai: „Az elmúlt években több sikeres projekt kapcsán dolgoztam már együtt a Republic csapatával, és megtaláltam bennük azt, amit egy kreatív ügynökségben mindig is kerestem. A hatékony és precíz együttműködés lehetőségét a tender során ők bizonyították maximálisan, most pedig élesben mutathatják meg, hogy mire képesek. A jelenlegi helyzetben a kreatív ötletekre és gyorsaságra van leginkább szükség, eddig jelesre vizsgáztak, otthonról is.”

Az ügynökség kreatív divíziójának feladata

egy olyan kampány kivitelezése, amely tovább erősíti a márkát a magyar piacon,

szem előtt tartva annak értékeit: a megbízhatóságot, a szépséget és a kiváló ár-érték arányt. Az adaptációs munkák mellett, saját fejlesztésű feladatokat is ellát a kreatív divízió, illetve az ügynökség felel a különböző social platformok kezeléséért is.

Márton Szabolcs – kreatívigazgató, Republic Group: „Nagyon sokféle autót vezettem már, és nagyon sokféle autómárka kommunikációjával foglalkoztam az elmúlt évek során. Bár Hyundaiban még nem ültem, de nagyon büszke vagyok rá, hogy a Republic csapata erősítheti, építheti a márkát tovább.”
( onBRANDS )