ELSŐKÉNT INDÍTOTT ELŐFIZETÉSES NŐI PORTÁLT A CENTRAL MÉDIACSOPORT

A site előfizetői nemcsak a hetilap összes cikkét, hanem extra tartalmakat is olvashatnak.

A Nők Lapja 1949 óta kíséri végig a nők generációinak életét. A közérdekű, unikális és izgalmas témákról szóló anyagokat, érdekes emberi sorsokat bemutató videós riportokat és podcastokat egy önálló online szerkesztőség készíti Libor Anita vezetésével.

„Májustól a nőklapja.hu-n a márka a digitális térre is kiterjeszti az erős, női közösségére épülő jelenlétét. Célja, hogy az online platformon keresztül vonjon be új olvasókat, és ezáltal tovább növelje tömegbázisát. A Nők Lapjának ugyanakkor szándéka az is, hogy a jelenlegi hetilapolvasókat extra tartalommal szolgálja ki, és ahogyan a nyomtatott magazinok között, úgy az online világában is szemléletformáló női médiummá váljon.” – emeli ki Lipták Tímea üzletág-igazgató, a nőklapja.hu lapigazgatója.

„A nőklapja.hu indulásával egy újabb, nagyon fontos mérföldkőhöz értünk a Nők Lapja történelmében: egy régóta dédelgetett, merész vágyálmunk válik valóra. Nagyon sok munka, gondolkodás, tépelődés előzte meg a portál indulását. Mennyiben legyen más? És miben azonos? Kik fogják olvasni? Egy biztos: a lényeges dolgok nem változnak, a Nők Lapja ezek után is olyan fórum marad, ahol nemzedékek értenek szót egymással. Izgatottak vagyunk, vajon hogyan fogadják, hiszen a Nők Lapja mindig is a nőkhöz és a nőkről szólt: ez a női közösség kap most egy új felületet, ahol végre korlátlanul együtt lehet.” – nyilatkozza Vékási Andrea, a Nők Lapja magazin főszerkesztője, a Nők Lapja márka portfólióigazgatója. 

Lesznek közösen gondozott anyagok, mint például két podcastsorozat. Az egyik az Inspiráló nők hetilaprovat továbbfejlesztése, amelyben a teljes beszélgetést meg lehet hallgatni, a másik az Anyámtól örököltem, amelyben Orvos-Tóth Noémit kérdezik a transzgenerációs női örökségünkről. A nőklapa.hu már a startra is exkluzív videókkal készül: Bombera Krisztina interjúvol olyan külföldön élő magyarokat, akik sikeres itthoni karriert adtak fel egy új életért.

„A végsőkig hiszek a minőségi tartalomban. Azokat a nyitott, gondolkodó nőket szeretnénk megszólítani, akiket érdekelnek az olyan innovatív megoldások, mint amilyen a nőklapja.hu is. Én magam is rengeteg fizetős alkalmazást használok a mindennapjaimban, remélem, hogy a magyar piac nyitott lesz a digitális előfizetéses női tartalmakra. A nőklapja.hu szerkesztőségében azon fogunk dolgozni, hogy minőségi tartalmainkkal megszolgáljuk az előfizetőink bizalmát. Az online média nagy előnye, hogy gyorsabban tud reagálni a világ történéseire, így terveink szerint a nőklapja.hu a print lap megfontoltságához képest markánsabb hangon szólal majd meg.” – fejti ki Libor Anita főszerkesztő.

A nőklapja.hu elsőként lesz előfizetéses termék a magyar női online médiumok közül.

Freemium rendszerben működik, vagyis ingyenes és fizetős tartalmakat is kínál olvasóinak. A napi aktualitások, az ezekre reagáló véleménycikkek és a podcastok előfizetés nélkül érhetőek el az oldalon, az Olvasnivaló rovatba készülő, hosszabb lélegzetvételű anyagok, a hetilap cikkei, a 70 éves archívumból válogatott anyagok, valamint a videók pedig havidíjas előfizetéssel. A site tartalmaihoz az előfizetők az első hónapban 300 Ft-ért, a későbbiekben 1490 Ft-ért juthatnak hozzá, ez utóbbi a hetilap havi előfizetési díjának felel meg. Az előfizetés keretében a print magazin digitális verziója mellett minden nap pluszanyagokat is kapnak az előfizetők. Akik az előfizetés előtt szeretnék kipróbálni az oldalt, megtehetik: egy egyszerű regisztráció után 5 előfizetői tartalmat ingyen olvashatnak el.

A Nők Lapja magazin online elindításával a Kiadó egy újabb pillért épít a hagyományosan erős print és digitális női portfóliójába.

„Mindig jó érzés, amikor egy igényes, online női terméket sikerül útjára engedni, mert fontos misszió a miénk, és minél többen vagyunk, annál nagyobb az erőnk. A digitális portfólió prémium női terméke, az nlc.hu 2019-ben ünnepelte nagykorúságát. A site a friss és magazinos tartalmaival továbbra is a magyar nők társa kíván lenni a mindennapokban. Változatos formában, széles témaválasztékkal a női tömegeket valóban foglalkoztató kérdésekben ad tanácsot, olvasnivalót a Neked, veled, érted! szlogenhez híven.” – üdvözölte a nőklapja.hu indulását Kisszékelyi Veronika, az nlc.hu lapigazgatója is.
( onBRANDS )