ELINDULNAK AZ OFFLINE CÉGES ESEMÉNYEK

A MyMove az online képzésre történő átállásban is az elsők között volt.

Elsők között tartott offline céges találkozót a hétvégén Magyarország legnagyobb online felnőttképzési intézménye a MyMove Kecskeméten.

Az ország minden pontjáról érkeztek oktatók, tanítványok, hogy megünnepeljék a 2. születésnapot Gyöngyösi Szilviával, a MyMove alapítójával.

A covid-19 miatt kialakult karanténhelyzet után ezen az esten énekelt először újra közönség előtt Tolvai Renáta.

Gyöngyösi Szilvia alapító, fitness edző, online felnőttképzési sportmentor irányításával 2020. március 16-án a karantén első napján Magyarországon egyedülálló LIVE-STREAM oldal indult a sport szerelmeseinek, megmentve ezzel számos edző munkáját, családjának megélhetését

Ennek az oldalnak köszönhetően számos olyan sportszakember tudta folytatni a tevékenységét, aki a kialakult vírus helyzet miatt időlegesen elvesztette munkáját és veszélybe került a megélhetése.

Azok, akik pedig megszokták a rendszeres mozgást és az otthoni edzésnek ezt a formáját választják, nem csak a saját hobbijuknak tudnak hódolni, hanem egy fantasztikus összefogás részeseivé válnak, ami ezeknek a remek embernek biztosít jövőképet a nehéz időkben.

A nemzetközi platformon, több mint 20 szakképzett edző tart jelenleg online edzést az otthonukban maradó követőknek, családoknak. Virtuális órarend segít nekünk a különböző fitnesz mozgásformák kiválasztásában, így választhatunk jóga, erősítő edzés, eszközös testedzésekből.

Már az első edzésnapot megelőzően rengetegen regisztráltak a felületen, például a Miamiban élő Fejszés Bernadett edzésére is. Ez volt az első olyan kezdeményezés, amely magyar tulajdonban lévő weboldalon üzemel megbízható háttérrel és remek szakember gárdával, ami biztosítja az internet nyújtotta szolgáltatás stabilitását.

Gyöngyösi Szilvia a MyMove alapítója és Pálfi Éva a B2W közösség alapítója

„Hiszek abban, hogy a változásra való készség  a jövőben felértékelődik, ezért mindennél fontosabb, hogy olyan szakmai szinten képezzünk felnőtteket, amivel sikeresek lehetnek és karriert építhetnek, főképp a mostani nehéz helyzetben.” – mondta Gyöngyösi Szilvia.
( onBRANDS )