ÚJ PR ÜGYNÖKSÉGET VÁLASZTOTT A WIZZ AIR

A légitársaság bejelentette az első, HA-LJA lajstromjelű Airbus A320neo utasszállító repülőgépének érkezését is.

Június 4-től a Red Lemon Media látja el Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Wizz Air Group magyarországi PR-feladatait. A Wizz Air Group légitársaság többfordulós tenderfolyamatot követően választott.

„A Wizz Air együttműködés újabb színt hoz ügynökségünk kommunikációs palettájába, egyúttal újabb szintet jelent a csapatunknak. Izgatottan várjuk a közös munkát, ami már a felkészülési és a kezdeti szakaszban is igazán inspirálóan hat ránk.” kommentálta a hírt Hajagos Rita, a Red Lemon Media társtulajdonosa és szakmai vezetője.

Közben a légitársasága bejelentette az első, HA-LJA lajstromjelű Airbus A320neo utasszállító repülőgépének érkezését.

A Wizz Air flottája immár a százhuszonkettedik repülőgéppel gazdagodott. Az Airbus A320neo, amely a WIZZ első ilyen típusú utasszállítója, a legmodernebb technológiával készült. Környezetbarát kialakítása az előző utasszállítók generációjához képest 50%-kal kevesebb zajszennyezést, 20%-kal kevesebb üzemanyagfogyasztást és közel 50%-kal csökkentett nitrogén-oxid kibocsátást jelent. Az új, ultramodern és hatékony Pratt & Whitney GTF hajtóművekkel felszerelt repülőgéppel a WIZZ megerősíti pozícióját a világ legzöldebb légitársaságai között.

“Nagy örömünkre szolgál egy új, ultramodern repülőgépet köszönteni az egyre növekvő flottánkban. Az új repülőgép igazi szimbóluma az ULCC üzleti modellünknek, hiszen üzemeltetése jelentős költségelőnyökkel jár, valamint tovább csökkenti a Wizz Air szén-dioxid kibocsátását. Az első Airbus A320neo repülőgéppel kibővült korszerű flottánk, valamint az új egészségügyi óvintézkedéseink a legmagasabb szintű higiéniai viszonyokat garantálják az utasoknak Európa legzöldebb légiflottáján.  A Wizz Air a legalacsonyabb költségszinten működő európai légitársaság, amely a legfiatalabb és leggazdaságosabb repülőgépparkot üzemelteti, miközben a legkisebb az ökológiai lábnyoma.” – mondta el Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.
( onBRANDS )