VÉGRE ITT A NYÁR, AZ ÁLOMUTAZÁSOK IDEJE!

De kérdés, hogy hova juthatunk el idén?

2020 egy rendhagyó nyarat hozott számunkra, amikor nagy valószínűséggel a többség úgy dönt, hogy nem utazik el messzire. A Praktiker a legújabb kollekciójával épp amellett teszi le a voksát, hogy a kreativitás és a szépérzék útján is megteremthető egy tengerközeli hangulat – az otthonaink, teraszaink és kertjeink berkeiben.

A Praktiker nyári kollekciója a tengerek hangulatát megidéző stílusával, amelyben a nosztalgia, a kifinomultság és a béke honol, nyári idillt teremt otthonunkba költöztető kiegészítők segítségével: a hajókormány- és vasmacskamintás asztali kiegészítőkkel és étkészletekkel, a halakat, rákokat és tengericsikókat megmintázó fa dekorszobrocskákkal, az ízlésesen palackba zárt kagylókkal és tengericsillagokkal, a rattan mécsestartókkal és a hajókötélszerű fonatokra aggatot kültéri LED-lámpásokkal! A kellemes tapintású, naturális anyagokból – rattan, bambusz, lenvászon, kerámia, fa – készült kiegészítőket tartalmazó, tengeri kollekciójának böngészése során biztosan mindenki megtalálja a kedvencét.

Teremtsd meg ezt az idillt álmodozással és a megfelelő lakberendezési tárgyak beszerzésével, amik nemcsak forma- és anyaghasználatukkal, de a tenger, az ég és a homok színeivel is elrepítenek a vágyott tengeri tájakra.
( onBRANDS )