LUKA MÜLLER A MARQUARD MEDIA GROUP AG IGAZGATÓ TANÁCSÁNAK ÚJ ELNÖKE

A posztot eddig a társaság alapítója és többségi tulajdonosa, Jürg Marquard töltötte be.

Luka Müller 2018. január óta az igazgatótanács tagja, és 2020. július 1-jétől az igazgatótanács elnöke. Jürg Marquard ezt követően is az igazgatótanács aktív tagja marad.

Luka Müller a zürichi MME Legal ügyvédi iroda alapító partnere, és a svájci pénzintézeti engedéllyel rendelkező és Szingapúrban is tevékenykedő Sygnum Bank AG pénzügyi-technológiai társaság társalapítója és elnöke.

Jürg Marquard: „Luka már 2018 óta az igazgatótanács értékes tagja. Rendkívül sokoldalú tehetsége és szakértelme nélkülözhetetlen a Marquard Media Group jövőbeni fejlődéséhez, és ideálissá teszi őt az elnöki tiszt betöltésére. Luka és a vállalatcsoport vezérigazgatója, Bijan Khezri már korábban is sikeresen működtek együtt. Meggyőződésem, hogy kettőjük munkája és együttműködése kiváló alapja lesz a hatékony és növekedésorientált vállalatirányításnak.”

Luka Müller: „Az elmúlt három év során a Marquard Media Group rendkívül komoly eredményeket ért el a digitális transzformáció terén. Nagy megtiszteltetés és izgalmas szakmai kihívás számomra, hogy mostantól az igazgatótanács elnökeként biztosíthatom a társaság jövőorientált irányítását, támogatva a további transzformációs lépéseket és a cég növekedését.”

A Marquard Media Group AG igazgatótanácsának jelenlegi tagja a következők: Jürg Marquard, alapító, többségi tulajdonos; Bijan Khezri, a csoport vezérigazgatója, a cég társtulajdonosa, az igazgatótanács delegáltja; Dr. Luka Müller, a zürichi MME Legal ügyvédi iroda alapító partnere, és a svájci pénzintézeti engedéllyel rendelkező és Szingapúrban is tevékenykedő Sygnum AG pénzügyi-technológiai társaság társalapítója és elnöke; Thomas Rinderknecht, a Badertscher Rechtsanwälte AG senior partnere és a Lindt-Sprüngli AG igazgatója; Marc Walder, a Ringier AG vezérigazgatója és részvényese, a „digitalswitzerland” alapítója; és Jacques Bughin, a közelmúltig a McKinsey senior partnere, a McKinsey Global Institute nemzetközi igazgatója, aki mostantól kizárólag az innováció-centrikus üzleti feladatokkal és tudományos kutatásokkal foglalkozik.
( onBRANDS )