ÚJ ÉRTÉKESÍTÉSI IGAZGATÓ AZ AUTSOFT-NÁL

Rövid átmeneti időszakot követően töltötték be ismét a posztot.

Fauszt Gábor 2019 augusztusában érkezett a vállalathoz mint értékesítési vezető. Az elmúlt 10 hónapban — ezen belül is a pandémiás időszakban pedig kiemelten — Gábor fogta össze az értékesítési feladatokat. A nehéz körülmények ellenére is sikeresen tartották meg meglévő ügyfeleiket és új üzleteket is kötöttek.

Az áprilisban történt vezérigazgató váltás miatt a cégnél megüresedett az értékesítési igazgatói poszt, melyet ideiglenesen Cseresnyés Dóra vezérigazgató látott el. Az átmeneti időszakot követően eredményessége és hozzáállása miatt Fauszt Gábort nevezte meg utódjának.

Gábor közel 12 évet töltött el IT területen, a világ elsőszámú piacinformációs szolgáltató, elemző vállalata, az IDC (International Data Corporation) köreiben. Kutatási elemzői, kiemelt ügyfélkapcsolati menedzseri és ügyvezető igazgatói pozícióban is bizonyította szaktudását. Pályáját a memoQ-nál folytatta, mielőtt az AutSoft-hoz csatlakozott, ahol az üzleti szolgáltatások csapatot építette ki és vezette, valamint eredményesen vett részt a cég értékesítési tevékenységében is.
( onBRANDS )