GRILLEZNI HÍV A PICK ÚJ KAMPÁNYFILMJE

A PICK új filmjét a Café Communications készítette.

Kampánycél: A PICKOLINO Hot Dog virslik és a PICK Friss Hús termékek bevezetésének támogatása a kampány elsődleges célja, awareness építéssel, eladásösztönzéssel. A hozzá készült TVC már látható a képernyőkön: ínycsiklandó felvételekkel hozza meg a nézők kedvét az új termékek kipróbálására.

Kreatív koncepció: Mindannyiunknak más és más az ízlése, viszont abban egyetérthetünk, hogy a PICK mindenki számára tartogat valami finomat egy családi, kerti grillezés alkalmával. Akár a gyorsan elkészíthető hot dogot, akár a nagyobb szakértelmet igénylő, egész húsokat szeretjük. A grillezés legjobb része pedig egyértelműen az, amikor végre az asztalra kerülnek az elkészült ételek, minden más – vagyis a sok előkészület – csak körítés.

A kampányhoz készült film egyik jellegzetessége a sebesség váltakozása. A gyorsítások és lassítások játéka érzékelteti a grillezések dinamikáját: gyors vágásokkal ugorjuk át az előkészületeket, hogy mielőbb megérkezhessünk a lényeghez. A PICK-termékeké a főszerep, felbukkanásukkor lelassul a kamera, így domborítva ki dramaturgiailag az igazi PICK pillanatok megélését. Ezek a pillanatok azok, amelyeket mindannyian várunk egy-egy családi grillezés alkalmával.

Érdekesség, behind the scenes: Annak ellenére, hogy a forgatás stúdióban zajlott, ráadásul a filmben kizárólag a szereplők kezét láthatjuk az ételek és eszközök mellett, az alkotóknak mégis sikerült az érzelmekkel teli családi idillt és kerti grill hangulatot megteremteniük. A zene, a hangeffektek, az étvágygerjesztő, gondosan rögzített közeli felvételek és a család megjelenítése együttesen hívta életre azt a miliőt, ami magával ragadja a nézőt: nem is kell mást tennie, csak átadnia magát a PICK pillanatnak.

ALKOTÓK LISTÁJA:

Megbízó: Pick Szeged Zrt.

Csoport marketing és stratégia vezető: Szokolai Júlia

Pick Márka csoportvezető: Fábián Péter

Marketing & Sales Manager: Kalácska Ágnes

Média és digitális marketing specialista: Ujfaludi Flóra

Marketing asszisztens: Harkai Georgina

Reklámügynökség: Café Communications

Kreatívigazgató: Zsembery Péter

Art director: Csabai Bence

Senior copywriter: Mattyasovszky Ádám

Account director: Kistamás Veronika

Senior account manager: Oriold Emília

Médiaügynökség: Café Reklám

Médiatervező: Gergely Dóra

Produkciós cég: Café Communications

Producer: Hutlassa Tamás, May Gábor

Rendező-operatőr: Vermes Iván

Gyártásvezető: Nemes Anita

Vágás, utómunka: Várfoki Zoltán „Zoulu”

( onBRANDS )