ÚJ VEZETŐ A T-SYSTEMSBEN

Mihályi Gábor a Magyar Telekomból érkezik.

November 1-jétől a T-Systemsben folytatja karrierjét Mihályi Gábor, a Magyar Telekom nagykereskedelmi igazgatója.

A vállalat operációs és standard megoldások igazgatójaként vállalati ügyfelek, illetve a csoporton belüli informatikai rendszerek üzemeltetésén túl felelősségébe tartozik a standardizált szolgáltatások menedzselése és a T-Systems beszerzési feladatai is. A T-Systems standard megoldások divíziója olyan kiemelt ügyfelek kiszolgálásában végez meghatározó szerepet, mint az Audi, az RWE, az MVM vagy a Magyar Telekom. Mihályi Gábor vezetése alatt marad a Magyar Telekom Csoport korábban a nagykereskedelmi területen kezelt B2B piaci szerződéseinek kezelése, az ezzel foglalkozó csapat szintén a T-Systemsen belül folytatja munkáját.

 

Mihályi Gábor 1991-ben a Telekom jogelődjénél kezdte karrierjét, 2005 és 2012 között a Magyar Telekom egykori leányvállalatánál, a Pro-M-ben töltött be műszaki- és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettesi pozíciót, majd 2012-től a Telekom műszaki üzemeltetéssel kapcsolatos különböző területeit vezette. 2016 óta irányítja a nagykereskedelmi igazgatóságot, mely évente 20 milliárd forintot meghaladó forgalmat generál.

 

– Mihályi Gábor személyében olyan kipróbált és felkészült igazgató kerül a T-Systems vezetésébe, aki hatékonyan segíti majd az új vezérigazgatót abban, hogy jobban kihasználjuk az MT és TSM közti üzleti szinergiákat és átültessük a jó gyakorlatokat – mondta el Rékasi Tibor a Magyar Telekom vezérigazgatója a kinevezésről.