NEGYVEN ÉV LEGJOBB POPCORN MOZIJAIT DÍJAZZA AZ MTV

Sia és Steve Aoki is fellépnek a zenecsatorna virtuális gáláján.

Az MTV Movie & TV Awards klasszikus, élő díjátadója a vírushelyzet miatt elmaradt, ám a zenecsatorna egy különleges, virtuális show-val kedveskedik a filmrajongóknak. A trófeák kiosztásában pedig ismét várják a nézők szavazatait! A december 6-án megrendezett Greatest of All Time műsor az elmúlt 40 év popcorn mozis terméséből válogat. Megtudhatjuk, ki volt a legjobb sikolykirálynő, az elmúlt évek legmenőbb párosa, a legviccesebb komikus, de ugyancsak fény derül a legszomorúbb szakítás és a legnagyobb női hős kategóriájának győztesére is.

A műsor házigazdája a High School Musical-sorozat főszereplője, Vanessa Hudgens lesz, akit ebben az évben a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk című nagysikerű filmben láthattunk akciózni Will Smith oldalán.

A díjakat pedig olyan hírességek adják át, mint a Sikoly sztárja, Neve Campbell, az Egy kapcsolat szabályai komikusa, David Spade, vagy az Emily Párizsban című széria főszereplője, Lily Collins.

Ám nem lenne MTV virtuális gála, ha a rendezvényt nem kísérné egy hatalmas, virtuális parti!

A kilencszeres Grammy-jelölt ausztrál énekesnő, Sia az érkező Music című filmje kapcsán hoz egy dalt a rajongóknak. A Courage to Change a díva első rendezését aláfestő album slágerszámának ígérkezik.

Rajta kívül még a világhírű floridai partiarc, Steve Aoki szolgáltatja az est ütemét. A lemezlovas, aki barátjával,

Travis Barkerrel lép színpadra, meglepetést és a show alatt díjazott filmek méltó ünnepét ígéri a nézők számára. 

MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time, magyar felirattal december 13-án 20:30-tól, ismétlések aznap éjféltől és december 14-én 15:40-től az MTV Hungary-n.
( onBRANDS )