A WIZZ AIR ISMÉT A VILÁG LEGBIZTONSÁGOSABB DISZKONT LÉGITÁRSASÁGAI KÖZÖTT

Ez az újabb elismerés a biztonságos utazások új korszakát jelzi.

Az AirlineRatings.com számos tényező alapján állította össze a rangsort, mint például a légiközlekedést felügyelő kormányzati szervek és iparági testületek auditjai, a kormányzati ellenőrzések, a balesetek és más incidensek nyilvántartásai, a jövedelmezőség, a piacvezető biztonsági kezdeményezések, valamint a flotta átlagéletkora.

A Wizz Air egymást követő második évben érdemelte ki

a legmagasabb, 7 csillagos értékelést az AirlineRatings.com értékelésében. A minősítés egyértelműen tükrözi, hogy a Wizz Air számára továbbra is az utasok és a személyzet biztonsága a legfontosabb, valamint megerősíti, hogy milyen hatékony

a légitársaság magas szintű és szigorú biztonsági stratégiája.

A Wizz Air üzemelteti a világ egyik legfiatalabb, jelenleg 137 Airbus A320, A321, valamint Airbus A320neo és A321neo repülőgépből álló flottáját, amelynek átlagéletkora alig haladja meg az 5 évet.

A légitársaság emellett több mint 250 további repülőgépet rendelt a világ leghatékonyabb egyfolyosós repülőgépeként ismert Airbus A320neo családból.

A Wizz Air igent mond a repülésre és az utasok, valamint a személyzet biztonságát célzó szigorú egészségügyi és higiéniai intézkedések bevezetésével élen jár az iparág újraindítása terén. A Wizz Air összes repülőgépén található HEPA filterek eddig is kiszűrték a levegőből a vírusok és baktériumok 99,97 százalékát. A légitársaság újabb óvintézkedései biztosítják a fizikai távolságtartási irányelvek betartását, a lehető legtisztább fedélzetet, valamint a szükséges mértékűre minimalizálják a nem alapvető fontosságú emberi interakciókat és érintkezést azért, hogy a WIZZ utasai biztonságban legyenek a repülés során.

“Büszkék vagyunk arra, hogy ismét elnyertük a legmagasabb szintű biztonsági minősítést. Az idén bevezetett, újabb egészségügyi óvintézkedéseinkkel garantáljuk utasaink biztonságát a fiatal és modern flottánk valamennyi repülőgépén. Szigorú higiéniai intézkedések bevezetésével és magas szintű fedélzeti szolgáltatásokkal várjuk utasainkat Európa legzöldebb légitársaságának repülőgépein. Nagyon büszke vagyok az elkötelezett és magasan képzett kollégáinkra, akikkel közösen értük el ezt a példaértékű eredményt ebben a kihívásokkal teli időszakban is.” – fogalmazott Diederik Pen, a Wizz Air vezérigazgató-helyettese és műveleti igazgatója.
( onBRANDS )