INDUL AZ IDEI CANON CASHBACK

Ma már a vloggerek, bloggerek és influencerek is lenyűgöző képminőséget és valós idejű közvetítést igényelnek.

Elindult a Canon minden évben visszatérő kedvezményprogramja, amit a köznyelv csak cashback-nek hív. 

A kedvezményt pénzvisszatérítés formájában adja a Canon. A promóciós időszak 2021. május 3-tól június 30-ig tart, ezen időszakon belül a Canon hivatalos viszonteladó partnereinél megvásárolt, a promóciós listában szereplő termékekre a kedvezmény érvényesítéséhez 30 napon belül kell regisztrálni. A kedvezmény az üzletekben és online történő vásárlás esetén is érvényes. Amennyiben a terméket június 30-án vásárolja meg valaki, akkor is rendelkezésére áll a regisztráció lehetősége 30 napig, tehát legkésőbb július 30-ig. A Canon legnépszerűbb termékei kerültek a kedvezményes termékek listájára, és a regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe.

Az értékes műszaki cikkek hosszútávú használata során megtérül

a gyártóval hivatalos kereskedelmi kapcsolatban álló viszonteladóktól

történő vásárlás. Különösen a Canon termékei esetében, amelyeket a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztenek tovább. A hivatalos viszonteladók rendelkeznek a termékekről megfelelő szakmai és műszaki tudással. Értékesítőik részt vesznek a gyártó képzésein és a vásárlás során értékes tudással és tanácsokkal látják el a vásárlót, aki így számára leginkább megfelelő terméket tudja kiválasztani. A Canon hosszútávon értékeli viszonteladóinak és vásárlóinak hűségét különböző oktatói programokkal, visszatérő kedvezményes ajánlatokkal és megbízható szervizhálózattal.

A hobbifotósok és a sokat utazó vloggerek is

megtalálják a kitűnő új eszközöket az akcióban.

A vloggerek, bloggerek és influencerek is lenyűgöző képminőséget és valós idejű közvetítést igényelnek, hogy elkápráztassák online közönségüket.
A részletek ITT találhatók.

Miért válasszunk hivatalos viszonteladót értékes műszaki cikk vásárlása esetén?

A Canon mindennapi működését a Kyosei filozófia határozza meg: „Együtt élni és együtt dolgozni a közös jóért”. A vállalat a fenntartható üzleti növekedés jegyében működik, odafigyelve saját környezeti hatásainak csökkentésére és támogatva ügyfeleit és partnereit, hogy a Canon termékeinek, megoldásainak és szolgáltatásainak igénybevételével ők is hasonlóképpen járjanak el.

A Canon Inc. a világ különböző régióiban értékesítési csatornákat hozott létre, hogy az anyavállalattal szorosan együttműködve kezeljék termékeik eljuttatását a világ minden országába. Az értékesítési csatornák teljes tulajdonú leányvállalatok (Magyarországon a Canon Hungaria ). A leányvállalat feladata nemcsak a termékek nagykereskedelmi értékesítése kiskereskedőknek, hanem a szakszerűen, a Canon által támasztott minőségi követelményeknek megfelelő technológiával működő szervizközpontok működtetése.

A hivatalos viszonteladók kötelessége betartani a piacon érvényes fogyasztóvédelmi szabályokat és a kereskedelmi törvényi előírásokat. A vásárló biztos lehet a termék eredetiségében és ezáltal a minőségében és műszaki, biztonsági alkalmasságában, valamint a fenntartható gazdaság szereplőinek törvényben szabályozott felelősségvállalási rendszerében. Ezek a kereskedők minden, a Canon által kezdeményezett akciót, kedvezményt érvényesítenek az árakban és a szolgáltatásokban.

További tippek ITT arról, hogy lehet meggyőződni arról, hogy a termék hivatalos viszonteladótól származik.
( onBRANDS )