KÉT MÉRKŐZÉSEN ELÉRHETŐ MLSZ FANXP ALKALMAZÁSA

A ciprusiak és az írek elleni meccsen az MLSZ FanXP alkalmazással a szurkolók képeket küldhetnek a stadionba.

Az Eb-hangulat és szurkolói élmény növelésére két mérkőzésen is elérhető lesz az MLSZ FanXP alkalmazása, melyen keresztül a távoli drukkerek is kifejezhetik támogatásukat a nemzeti csapat felé. A mérkőzéseken a magyar szurkolók egy applikációt használva képet küldhetnek az újpesti Szusza Ferenc Stadion kijelzőire – legyenek bárhol a világban.

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy a nemzeti válogatott mérkőzésén ismét segíthetjük a magyar szurkolókat a technológiánkkal. Rengeteg olyan embernek szereztünk már örömet Európa-szerte, akik nem tudnak eljutni kedvenc csapatuk mérkőzéseire, és most is szeretnénk egy kis boldogságot csempészni a szurkolók életébe a megoldásunkkal. Az Európa-bajnokság előtt kiemelten fontos, hogy a szurkolók közel érezhessék magukat a csapathoz, és kifejezhessék támogatásukat a játékosok felé. Bízunk benne, hogy a távoli drukkerek bevonásával egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a válogatott mérkőzése újra egy igazi országos közösségi élmény, egy ünnep legyen, a stadionon belül, és kívül is.” – mondta Vecsernyés Tamás, az alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions ügyvezetője.

A Seyu-ról
A „Seyu – Együtt a győzelemért!” egy olyan technológiai megoldás a sportrajongók számára, amely lehetőséget ad a kedvenc csapat vagy játékos motiválására a világ bármely pontjáról. A cég a partnerek már meglévő IT-infrastruktúráját használja annak érdekében, hogy a rajongók szerte a világon, egy moderált csatornán keresztül képeket posztolhassanak a stadionok LED felületeire és egyéb kivetítőire a mérkőzés ideje alatt, majd azokat azonnal megoszthassák a közösségi médiában brandingelt keretekkel. A több mint 200 eseményen bizonyított szolgáltatás Magyarországon jelenleg többek között a MOL Fehérvár FC, az Újpest FC, az MTK Budapest, a DVSC SCHAEFFLER, a DEAC, a Naturtex-SZTE-Szedeák és a Telekom Veszprém mérkőzésein érhető el. Nemzetközi szinten a Basketball Löwen, az FK Zeljeznicar, a PAOK FC és a CD Leganés tartozik jelenleg a Seyu partnerei közé, de már több LaLiga csapatot és magát a spanyol labdarúgó válogatottat is biztathatták a szurkolók a magyar fejlesztéssel.
( onBRANDS )