AZ ANKA FANS MAGYAR SZURKOLÓI KOLLEKCIÓVAL VÁRJA A NYÁRI SPORTESEMÉNYEKET

Az idei nyáron nézők százmilliói szurkolnak az Olimpián és a többek között Budapesten megrendezésre kerülő labdarúgó-Európa-bajnokságon.

A következő hetekben megtelnek a teraszok, a bárok, a nappalik szurkolói szentélyekké válnak – amit a barátok szinte minden nap meglátogatnak –, a piros-fehér-zöld pedig beborítja az egész várost. De hogyan drukkoljunk igazán stílusosan a magyaroknak a legnagyobb nyári hőségben? Erre adott választ nem mindennapi kapszula kollekciójával a magyar legyezőmárka, az Anka Fans.

A népszerű kiegészítő márka alapítói, Bujdosó-Nagy Bianka és Jónás László már az év elején elkezdtek dolgozni a szurkolói kollekción, amelyben kifinomultan ötvöződik a magyarok három kedvenc színe, a piros, a fehér és a zöld.

A kézzel készített nemzeti darabokkal nemcsak stílusosak lehetünk, de praktikusnak is bizonyulnak a nyári hőségben.

webshopban már kapható 2021-es szurkolói kollekcióban többféle modellből válogathatunk: a kisebb, összecsukható Palm Mini darabok pirosban és zöldben, míg a fehér Pebble Ria legyezők fehérben érhetők el. Előbbi kizárólag környezetbarát bambuszból, míg utóbbi részben papírból készült, műanyagot nem tartalmaznak.

Az elegáns Anka Fans legyezőket a sportszezon után sem kell eltennünk, hiszen a nemzeti pomponokat könnyedén lecserélhetjük: az Anka Accessories Package-ek különböző variációkban tartalmaznak pomponokat, így kedvünkre váltogathatjuk a Francia Riviérát megidéző legyezőnk színeit, az öltözékünknek megfelelően.
( onBRANDS )