SZINGAPÚRBÓL ÉRKEZIK A HEINEKEN HUNGÁRIA ÚJ PÉNZÜGYI IGAZGATÓJA

Rachel Averill augusztus 1-én váltja Alena Mazanikovát a Heineken Hungária pénzügyi osztályának élén.

Augusztus 1-től Rachel Averill a Heineken Hungária új pénzügyi igazgatója. A frissen kinevezett fiatal vezető az APAC (Asia-Pacific) régióból, Szingapúrból érkezik Budapestre, hogy Alena Mazanikovától átvegye a pénzügyi osztály vezetését. Rachel Averill az elmúlt három évben üzleti kontrollerként dolgozott, stratégiai projektekben működött közre és a vállalat partnerkapcsolatait fejlesztette a pénzügyek terén. Az elmúlt évben, a járványhelyzet miatti korlátozások idején, fontos szerepet töltött be az üzletmenet folytonosságának fenntartásában. Szingapúri megbízatása előtt a Heineken malajziai leányvállalatánál töltött be vezető pozíciót.

A Heineken Hungária rendkívül kiterjedt partnerkapcsolatokkal rendelkezik Magyarországon, amit az is jól mutat, hogy a gyártásban felhasznált alapanyagainak kétharmadát a helyi piacról szerzi be. Pénzügyi vezetőként szeretném tovább fejleszteni ezeket az üzleti kapcsolatokat és friss lendületet vinni a hazai együttműködéseibe. Bízom abban, hogy tapasztalatommal, a járványhelyzet utáni gazdasági kilábalás idején, nagyban hozzá tudok majd járulni a vállalat üzleti céljainak teljesüléséhez” – nyilatkozta az új vezető, hozzátéve, hogy nagy várakozással tekint budapesti élete elé.

Alena Mazanikova, korábbi pénzügyi igazgató, több mint három sikeres év után, augusztus 1-től, egy új kihívással, az európai régió projektvezetőjeként folytatja karrierjét.
( onBRANDS )